Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2010, 21:34:32
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Nu mi-a placut atitudinea acelei doamne... Noi mancam in cimitir, caci facem pomeni si ii cinstim pe mortii nostri atat cu slujbe, cat si cu pomeni la mormant.In ceea ce priveste monumentele, e vorba de bani, care din pacate lipsesc.
Acolo nu era vorba de pomana sau de un ritual crestin.I-a deranjat ca un individ manca nonsalant printre morminte in timp ce ei isi comemorau mortii in felul lor.La ei acasa.Adica si-au impus punctul lor de vedere,la ei acasa.Altii nu admit derogari de la valorile lor locale sau traditionale.Nu de modalitatea confesionala de comemorarea a decedatilor era vorba ci de modul cum isi apara ei traditiile.Foarte dur si direct.PS>habar nu am avut ca la ortodocsi se maninca in cimitir.Credeam ca se face un fel de masa dupa,unde se strang toate rudele decedatului,prietenii,etc.Am mai invatat ceva.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
9 MAI! si eroii ortodoxiei! andreicozia Stiri, actualitati, anunturi 40 24.05.2010 00:57:20
Rugăciune pentru EROII DIN DECEMBRIE 1989 cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 3 22.12.2009 19:58:49
Romanii si Athosul C-tin Biserica Ortodoxa Romana 7 25.07.2008 12:55:33
Eroii nu mor niciodată! delaro Stiri, actualitati, anunturi 4 31.12.2007 17:32:19