![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
LA MULTI ANI draga Nicusor! Sa-ti ajute Sfantul Nicolae sa scri cat mai multe poezii si sa-ti inlesneasca editarea unui volum de versuri iar Maica Domnului sa te acopere sub Sfantul Ei Acoperamant, sa te mangaie si sa te ocroteasca!
O preabunule Parinte Nicolae 15 noiembrie 2010 O preabunule Parinte Nicolae O preabunule Parinte Nicolae Pastorul si invatatorul Care ne arata noua adevarata cale In rugaciuni catr-e Iisus Mantuitorul Doamne Dumnezeu cel sfant Preamarite parinte Nicolae Ma rog din suflet cu un singur gand Stinge-mi focul de pacate cu ploaie Atatea fapte rele am facut Si in cele din urma ......mi-au placut Sfinte Nicolae azi vreau sa fiu o oaie in a ta turma Esti sfantul meu cel ce ma ocroteste De acel vrajmas care este un ateu Si de pacate ma fereste Dragostea ta mare de Dumnezeu Si ma binecuvanteaza in a mea rugaciune Sa intampin nasterea lui Iisus Hristos Pe 25 decembrie e o minune E Craciunul , un cuvant asa de frumos Sfinte Nicolae , copiii cuminti ofera daruri La copiii rai cateva nuiele Pentru ca cand o sa fie majori o sa stea prin baruri Rugandu-se la statui sau stele Si roaga-te la toti pacatosii de pe pamant Ca pacatuim fara sa ne dam seama Uitam de orice lucru sfant In sufletul nostru rece ca Iarna Atatea minuni sfinte ai facut in aceasta lume Bucurii prin a darui si a salva de la moarte pe cei neajutorati Asa cum un Preot in Biserica spune Ca moartea cand vine sa ne gaseasca curati Fara pacate , si plini de credinta Sa ne bucuram alaturi de Domnul in raiul cel sfant Ca daca suntem rai avem parte de sedinta Judecata care intr-o zi o sa se mute si pe pamant. Parinte Nicolae incalzeste-ne cu a ta iubire Protejeaza orice familie de atatea greutati si de pacat Ca al tau locas sfant e o zidire Si sufletele noaste spre rai au plecat Asa cum rugaciunile noastre spre Domnul se duc Stau in ghenuchi cuminte Si spun Tatal nostru inainte sa ma culc Iti multumesc in rugaciuni sfinte Nicolae Parinte. Avand permisiunea de la "Poetul din gara Sinaia", am transcris poezia pe care el si-ar fi dorit sa apara in data de 3 dec.2010 in revista Formula As. Este o dedicatie din partea lui Nicusor, tuturor celor ce-si serbeaza azi, ziua onomastica, a Sfantului Nicolae! LA MULTI ANI, multa sanatate si Sarbatori fericite tuturor!
" Fiti buni intre voi si milostivi, iertand unul altuia, precum si Dumnezeu v-a iertat voua in Hristos " ![]() Last edited by icamilin; 06.12.2010 at 00:14:32. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poetul si omul ADRIAN PAUNESCU | dorinastoica14 | Generalitati | 560 | 15.11.2010 15:44:51 |
Muzica la manastirea Sinaia | Micky | Muzica Bisericeasca | 0 | 28.05.2007 14:09:31 |
Imagini din biserica cea noua a Manastirii Sinaia | cod_gabriel | Intamplari adevarate | 8 | 27.04.2007 15:03:35 |
|