![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca pantalonii fac parte din vestimentatia barbatului... Sau poate ca eu sunt cea care inca nu a inteles...?!
Last edited by gabriela8; 07.12.2010 at 18:00:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Sa postezi o icoana in care Iisus Hristos poarta pantaloni, te rugam.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Idealul vestimentar este greu de atins pentru noii profesori care debuteaza cu un salariu minor. Tinuta ideala atunci are o cerinta majora: sa fie decenta. Ramane la alegerea profesoarelor daca e fusta sau este pantalon. . Si in acest caz, diferenta este facuta de atitudinea si competenta profesorului. De puterea de a ramane vertical(a) atunci cand moda cere "SCHIMBARI!" |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.razboiulnevazut.org/artic...nda-barbatului ...Nu știu dacă s-a mai postat, dar oricum merită aruncată o privire.
"Nimic nu urăște Dumnezeu atât de mult ca mândria. De aceea de la început Dumnezeu a făcut totul, ca să dezrădăcineze din sufletul omului acest păcat. De aceea am ajuns muritori, înconjurați de scârbe si de dureri [...] Așa e mândria. Nu numai că nu adaugă nimic bun vieții noastre, dar ne ia și ceea ce avem. Smerenia, dimpotrivă: nu numai că nu ne ia și ceea ce avem, dar ne adaugă și ceea ce nu avem" (Sf. Ioan Gură de Aur) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Argumentul lui Colaps il mai inteleg, - ca in pantaloni se vad mai degraba formele - dar nu il aprob: 1) depinde de pantaloni, depinde de fusta.. sunt unele dfuste foarte sexy si unii pantaloni foarte decenti 2) obisnuinta (la inceputul secolului 20 era excitant pt barbati sa vada o glezna iesind de sub fusta; acum nu mai e; la fel si cu pantalonii) 3) cum zice si Coralina. Sa se uite domne in alta parte, si sa ne lase in pace ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eram zilele trecute la măn Sihăstria unde prin puterea exemplului dar și prin cerințele duhovnicilor ținuta vestimentară este austeră,dacă nu chiar asemănătoare cu a viețuitorilor(fustă lungă ,capul acoperit complet,bustul acoperit,mânecă lungă îmbrăcămintea de culoare închisă și lejeră pentru a nu arăta formele). Dar,Eva....găsește modalitatea de a fenta toate canoanele... Era în fața mea o tânără superbă,înaltă și foarte bine făcută care era îmbracată în nuanțe de gri până la negru(deci avea culori sobre în vestimentație).Fusta foarte lungă era dintr-un material care semăna cu pielea dar mult mai fină și cine o privea din spate avea impresia că este coplet goală de la talie în jos și aș putea sa continui descrierea care se incadra dar era in același timp sfidare la adresa regulilor pe care le incalca r încadrandu-se aparent în ele... |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu cred ca un om care are o relatie vie cu Dumnezeu va merge sa le vorbeasca oamenilor fara o vestimentatie adecvata. Cel ce traieste curat, are o buna randuiala in toate, nu doar in cuvant, ci si in port. Nefericirea e ca de multe ori avem parte si de profesori de religie improvizati. Sunt imbracati la costum, dar sunt morti in ceea ce priveste vorbirea despre Dumnezeu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slujirea profesorului de religie | iosif | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 33 | 30.01.2014 12:55:18 |
Responsabilitatea profesorului de religie | I.Calin | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 23 | 04.08.2012 15:42:35 |
|