![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ma duc sa vomit acum de-adevaratelea! Mihai, sincera dezamagire.. Nu cred,ca "nu l-ai auzit hulind".. Adica mi s-a parut mie..? andrei, ai putina demnitate si barem recunoaste-ti invataturile(hulele) .. Dumnezeu sa te ierte si sa te indrepteze pe calea cea dreapta pentru rugaciunile Sfantului Nicolae, ale sfantului Apostol Pavel, Ale Maicutei Domnului si pentru Multa Sa milostivire si iubire fata de oameni! Amin! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebare pentru toti care ar trebui sa concluzioneze cele afirmate mai sus: Oare de ce numai noi ortodocsii folosim aceste frici ca "cineva cu halva", un mare bau-bau ne submineaza credinta si religia, pe cind ceilalti isi vad de treaba in domeniul iubirii aproapelui poruncita de Hristos, stind mereu cu bratele deschise si cu minecile suflecate? 2. Maicuta?..vrei sa zici Mama lui Hristos, daca este/a fost fecioara sau nu? De unde vrei sa stiu eu omule, sau tu? ca doar nu ai fost acolo, nu esti doctorul Mariei care o fi examinat-o la nastere sau dupa cind se ducea ca orice femeie la controalele ginecologice. Si chiar daca ar fi acum aici cu noi sau sa fi fost noi atunci cu ea, tot nu am fi stiut deoarece acest lucru este ceva intim, in caz ca nu stiai, si desi HRISTOS ne-a invitat sa-i pipaim ranile, ele erau intr-un loc unde se putea atinge corpul. Ca urmare Hristos, mintuitorul nostru 3este de acord sa nu credem ceva ce ni se impune de catre cei catine cu bita, si cu vorba aspra, cu tupeu, aroganta, si obligativitate agresiva si deseori violenta, cu injurii si calomnieri nesimtite si de-a dreptul obraznice. Dar, de fapt, la ce te poti astepta de la un fanatic, nu? Vrei sa-ti pastrezi jobul tau preferat de calugar sau preot, ce-oi fi tu acolo?...pai mai invata crestinismul adevarat, nu pe cel fanatic, din disperare. 3. Din nou, dovedeste-mi scripturistic ca Hristos a spus sa ne hranim cu singele lui(singe-singe, nu vin) si cu carnea lui( nu piine) si ca nu este un simbol...ca ar fi fugit Apostolii care incotro,..cu siguranta!...ca ei de comemorarea pomenirea mortilor au auzit dar de vampirism nu! asta cu siguranta!..doar asa intelge un crestin adevarat Impartasania...ca mincam si bem de la Hristos!(asa cum ar intelege copiii)...nici nu are rost sa mai comentam ca ar fi complet aiurea 4. Da, sunt multe pasaje adaugate din diverse motive. Se observa usor din contradictiile create cu ceea ce spune Hristos. Last edited by andreicozia; 08.12.2010 at 18:59:50. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
|