Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2010, 11:00:12
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Cred ca fiecare dintre noi a avut la inceput acest potential si nu ma refer la un "inceput" antic, ci la unul real al vietii curate si neintinate. Cati dintre noi nu am trait macar o data in viata, propria anticipare a unor evenimente, cand in minte ni se derula un film ce urma sa se petreaca intr-o anumita zi? Nu implinisem 17 ani cand am avut o astfel de experienta si cand puteam sa jur ca totul se va petrece intocmai cu acea "vizualizare".
Timpul a trecut, iar eu nu am constientizat atunci acel potential. Incet-incet, am descoperit lumea pacatului, iar harul acela nu mai venea decat sporadic, dar nu ca o anticipare a vreunui eveniment, ci mi se intampla sa spun cuiva fara sa-mi dau seama de ce si cum, ziua si luna in care este nascut/a, fara sa fi cunoscut vreodata acea persoana. Iar asta de foarte multe ori in decursul anilor.
Sunt convins ca exista multi clarvazatori despre care nu stim nimic, fiindca au inteles ca acest har nu trebuie sa fie popularizat si speculat. Omul este tentat sa cerceteze viitorul si cum aude de cineva cu un astfel de har, da fuga sa afle ceea ce Dumnezeu nu vrea sa dezvaluie. Cred cu tarie ca, o viata traita in curatenie si nevinovatie, este ca o carte de credit in alb, din partea lui Dumnezeu si ca cel putin teoretic, poti avea orice iti doresti. Dar ce-ti mai poti dori cand Dumnezeu iti umple toate golurile?
Literatura recent aparuta speculeaza ideea ca viitorul de dupa 2012 va aduce omenirii si o schimbare la nivel de constiinta, astfel incat, cei ce vor accepta schimbarea vor fi inzestrati cu multe dintre aceste trasaturi ce astazi sunt considerate paranormale. Cert este ca suntem contemporani cu evenimente ce depasesc puterea noastra de imaginatie.
Reply With Quote