![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Pantini a cerut doar niste lamuriri,mai ales ca nu se afla in tara,nu inteleg de ce trebuie sa fim asa caustici...
Pantini,eu nu stiu sa te indrum,insa probabil sunt alti useri din Bucuresti care vor fi mai amabili sau poti cauta sa te alaturi unor alte campanii care au loc de Craciun in orfelinate,sunt sigura ca se vor tine.O sa ma incerc sa ma interesez si eu si intre timp poate mai primesti niste lamuriri de la alti colegi de forum.
|
|||
|
|||
![]()
Depinde in ce oras. Indicat ar fi ( ca sa nu ai surprize) ca atunci cand ajungi sa iti alegi un orfelinat (cautand pe internet) dupa care sa suni la ei si sa intrebi cand ai putea sa treci pentru a face un cadou copiilor precum sa te interesezi si de numarul copiilor ca nu cred ca poti sa dai doar unora si altor copii nu. Frumoasa initiativa. Dumnezeu sa te ajute.
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua,
Exact, asta era si idea mea. Pe internet am cautat, a fost primul lucru pe care l-am facut insa nu am gasit absolut nimic. Asa cum spunea si Eliana, as vrea sa stiu exact unde sa merg, sa pot suna inainte sa vorbesc cu Dna Directoare si sa stabilesc exact in ce zi si la ce ora. Foarte important de asemenea este sa stiu si citi copii au acolo ca sa stiu cite pachetele trebuie sa pregatesc, mai ales ca multe din dulciuri vreau sa le aduc cu mine din Elvetia. Eu sunt din Bucuresti si de acea as fi vrut sa merg undeva in zona, in Bucuresti sau undeva prin imprejurimi... Astept in continuare sfaturile si sugestiile voastre. Mii de multumiri. Bob |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce astept de la Craciun? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 07.12.2010 17:12:48 |
ASTEPT | misionarul | Generalitati | 7 | 25.05.2007 13:58:53 |
|