![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
am oroare de zombilici care nu proceseaza deloc. |
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Papacioc zicea: " E prea frumoasa Ortodoxia sa nu fie hartuita!"
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa este,au ajuns unii sa se inchine mai degraba reclamelor decat icoanelor!Nu mai tin cont de nimeni si nimic,mai ales de cele Sfinte.Dupa parerea mea Romania se duce tot mai in jos si nu se ia nici o masura,cei care ne conduc ne vad ca ne taram ca serpii si ne lovesc tot mereu.De aceea unii ca acestia scot niste reclame descreierate,pe care le vad si copiii si fiind stil desen animat copiii cred ca e bine!oricum nu suport nici o reclama dar asta cu Redbull intrece orice limita.Mesajul meu este:JOS RECLAMELE!
|
|
|||
|
|||
![]()
Prieteni, reclama-blasfemie la red-bull a fost interzisă în România și postul ProTV a fost sancționat. E posibil să fi fost și alte posturi TV sancționate, dar eu doar pe protv am văzut notificarea.
Pot să spun cu bucurie că acestă campanie a creștinilor a dar rezultate. Toată stima CNA, bravo tuturor care au trimis reclamații, petiții, sesizări! PS- Între timp am observat că informația de mai sus e oarecum expirată dar o las pentru o eventuală dezbatere Last edited by Mihailc; 11.12.2010 at 16:41:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie să sesizăm din nou CNA -ul. Cât mai mulți . A apărut iar pe AXN în seara asta .(Mi-a spus soția și nu a notat ora). Cred că e un sistem bine pus la punct , până trece Crăciunul își fac norma la vizualizare.
Arsenie Papacioc ( 1914 – 2011) „ Pai sunt impotriva ecumenismului! ...Pe viata si pe moarte impotriva! Ce ecumenism? Ce parere aveti despre secte si biserica catolica? Sunt anatematizati, asta este! Nu le garantam mantuirea, nu putem! Si Sfintii Parinti, Sinoade intregi, considera ca acestea sunt erezii! Si o erezie anatematizata nu putem sa consideram ca este o mantuire! „ |
|
|||
|
|||
![]()
Din păcate AXN nu e sub jurisdicția CNA. În scrisoarea pe care mi-au trimis-o (cu o promtitudine nemaiîntâlnită la nicio instituție de la noi), mi-au dat lista cu posturile românești somate să oprească difuzarea spotului, dar și cu posturile străine care difuzează programe subtitrate în limba română cărora li s-a transmis hotărârea CNA. Însă, în cazul celor din urmă, decizia CNA are mai mult statut de recomandare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cat mai multi !? Acum au fost doar 40 de reclamatii impotriva spotului redbull, cel putin asa scria in raspunsul celor de la CNA, bine ca ne-a ajutat Dumnezeu si pt. atat !
|
||||
|
||||
![]()
Astazi am dat din intamplare peste un film la Kanal D - http://www.kanald.ro/filme/Familia-Sfanta/ - tocmai cand ii prezentau pe Fecioara Maria si pe Iosif intr-un pat, sarutandu-se pe gura cu foc! Ce se intampla in lumea asta, oameni buni????
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca reclama a fost interzisa.Avea toate lucrurile negative ca sa fie scoasa.Sper sa nu mai avem parte de astfel de reclame care sa arate necredinta si batjocura unor oameni .
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Reclama, sufletul cui ? | andreicozia | Generalitati | 7 | 19.11.2010 17:42:37 |
Reclama cu covor rosu la AVORT | cozia | Generalitati | 30 | 28.02.2009 17:43:33 |
|