![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce oare? Credinta este ceva f.personal, profund sufleteste. Este discutia personala, individuala a fiecaruia cu El. Eu nu pricep biserica decat in sensul socializarii intru credinta. A ne aduna si face ceva in comun, in sprijinul aproapelui. Si mai merg la biserica pentru ceea ce am nevoie de la preot. Rugaciunea personala si cea comuna in biserica nu se pot inlocui si nici exclude. In plus in biserica intervin oamenii intre noi si Iisus. Ne trebuie forta sa nu-i vedem si sa nu luam seama de ei, ca sa ne putem ruga, si cine, cati pot avea asta? Distragerea atentiei este o mare incercare in biserica. Eu acasa "vorbesc" mai bine cu Domnul, sunt mai aproape de El, de Maica sa, de sfintii la care ma rog. In biserica sunt discutii, neintelegeri, un preot e asa, altul altfel, stai acolo, nu sta acolo, fa asa, nu fa asa...si s-a dus linistea care iti trebuie pentru rugaciune. Ca sa intelegi mai bine: cand te duci la medic, avocat, la spovedanie la preot, te trateaza tot singur. Ma rog, la spovedanie, mai sunt altii in jur si de aceea mie si acolo imi este greu (la catolici tot esti mai izolat dupa perdea).
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slujbele din Bucuresti din noaptea de anul nou | VladCat | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 01.01.2013 12:50:55 |
Slujbele pentru morti | Florin-Ionut | Generalitati | 13 | 01.02.2012 10:59:10 |
Participarea crestinilor la razboi | laurastifter | Morala Crestina | 50 | 05.01.2012 11:43:24 |
Participarea la Sfanta Liturghie | caminaris | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 25.08.2009 19:41:18 |
Slujbele la nasterea unui copil | costel | Generalitati | 2 | 04.09.2008 16:06:20 |
|