Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2010, 13:43:51
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,andreicozia

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
salve codana,
Ai tu oare curajul sa-ti aperi credinta cu sabia-n mina si sa nu lasi loc de toleranta pe ceva ce este la urma urmei scris de mina omeneasca chiar si daca pe alocuri sunt si influiente superioare de gindire?

Ne-a lasat oare Dumnezeu ceva scris de mina lui Hristos? in afara de citeva semne facute cu degetul pe nisip?
Deci daca DIRECT de la Dumnezeu nu aveom nici o frintura de cuvint ci doar prin filtre omenesti, sa lasam loc indoielii pina ce reusim sa VERIFICAM OMENESTE cele spuse! in realitate nu in vise
andrei,dar oare cei ce au pretentia ca sunt evoluati vor veni sa-mi ia gatul la propriu,pentru a-mi pedepsi credinta?referitor la toleranta,daca in aritmetica noastra, 1+1=2,poti fi cumva tolerant cu cineva care spune ca este egal cu 3,4,5etc.?
direct de la dumnezeu,scris cu mana sa in piatra, avem tablele legii(cele 10 porunci)care sunt vesnice,parerea me.
cateva intrebari:frumos?,urat?,greu?,usor?,bun?,rau?,se explica dar pot avea acelasi numitor comun?ce-i bun ptr.mine este obligatoriu bun si ptr.tine?
Vechi 12.12.2010, 13:58:57
antoniap
Guest

Implicit

• 1. Stapanilor, dati-le robilor vostri ce este drept si potrivit, stiind ca si voi aveti Stapan in ceruri 1.

• 2. Staruiti in rugaciune, priveghind in ea cu multumire,

• 3. rugandu-va totodata si pentru noi, ca Dumnezeu sa-i deschida cuvantului nostru o usa spre a grai taina lui Hristos pentru care sunt eu in lanturi,

• 4. ca s'o arat asa cum trebuie sa graiesc.

• 5. Umblati cu intelepciune fata de cei ce sunt in afara 2, rascumparand vremea 3.

• 6. Cuvantul vostru sa fie'ntotdeauna placut, dres cu sare, ca sa stiti cum trebuie sa-i raspundeti fiecaruia.

• 7. Toate cate ma privesc pe mine vi le va face cunoscute Tihic, iubitul frate si slujitor credincios si impreuna-ostenitor intru Domnul.

• 8. Anume pentru aceasta l-am trimis, ca sa stiti cum ne aflam si ca sa va mangaie inimile,

• 9. impreuna cu Onisim, credinciosul si iubitul frate, care este dintre voi 4; ei vi le vor face cunoscute pe toate cele de aici.

• 10. Va imbratiseaza Aristarh 5, cel intemnitat impreuna cu mine; si Marcu 6, varul lui Barnaba - in privinta caruia ati primit porunci; daca vine la voi, primiti-l;

• 11. si Isus cel numit Iustus 7. Acestia sunt singurii dintre cei taiati imprejur care au lucrat impreuna cu mine pentru imparatia lui Dumnezeu; ei mi-au fost incurajare.
  • 12. Va imbratiseaza Epafras 8, care este dintre voi; rob al lui Iisus Hristos, el pururea se lupta pentru voi in rugaciunile sale 9, ca sa stati desavarsiti si'ntru totul sa pliniti voia lui Dumnezeu.

• 13. Caci marturisesc eu despre el ca multa osteneala-si ia pentru voi si pentru cei din Laodiceea si din Ierapole 10.
  • 14. Va imbratiseaza Luca 11, doctorul cel iubit, precum si Dimas 12.

• 15. Imbratisati pe fratii din Laodiceea si pe Nimfas si Biserica din casa lui 13.
  • 16. Si dupa ce scrisoarea aceasta se va citi la voi, faceti in asa fel ca ea sa fie citita si in Biserica Laodiceenilor; iar pe cea din Laodiceea 14 s'o cititi si voi.
  • 17. Si spuneti-i lui Arhip 15: Ia seama la slujba pe care ai primit-o intru Domnul, ca s'o implinesti.

• 18. Salutarea, cu mana mea, a lui Pavel. Aduceti-va aminte de lanturile mele. Harul fie cu voi! Amin.

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? Florin-Ionut Umanitare 60 09.02.2011 19:58:11
parerile ortdocsilor despre BOR MariaB Biserica Romano-Catolica 70 14.10.2010 23:18:47
Are budismul asemanari cu crestin ortodoxia?Parerile fratiilor voastre mihailt Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 45 31.03.2010 19:37:22
Suntem straini in ochii si inimile celorlalti costel Generalitati 8 23.12.2009 20:10:34
re: pisi si celorlalti Catalinddm Generalitati 3 04.06.2008 23:55:10