![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Pacat ca nu erau aparete foto pe vremea lui Hristos si cineva sa fi facut o poza cu El aprinzand lumanari de Hanukka (ceea ce cred ca a facut, dat fiind ca stim ca era un evreu care respecta Legea si traditia evreiasca).
Cred ca si asa s-ar fi gasit cativa drept credinciosi astazi care sa spuna ca Hristos ar trebui anatemizat fiindca s-a dat cu evreii. ![]() Nu spun ca e bine sau rau ceea ce s-a intamplat acolo. Pur si simplu nu prea imi dau seama care este rostul, dar asta este alta discutie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lepadarea de sine si chipul Lui Dumnezeu in om. | MariS_ | Din Noul Testament | 36 | 24.08.2011 14:23:00 |
Patriarhul Pavle al Serbiei va fi înmormântat mâine , 19 noiembrie 2009 | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.11.2009 21:13:19 |
A murit Patriarhul Pavle al Serbiei | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 18.11.2009 14:22:32 |
moartea patriarhului Alexei | alexandrumelenteev | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 06.12.2008 15:17:41 |
|