![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NOI asta facem : ne închinăm lui Dumnezeu în Treime , cinstim și preacinstim pe Preasfânta Fecioara de Dumnezeu Născătoare și pe toți sfinții ortodocși . Vrei să treci la ortodoxie bine , dacă nu măcar ascultă și citește .
Arsenie Papacioc ( 1914 – 2011) „ Pai sunt impotriva ecumenismului! ...Pe viata si pe moarte impotriva! Ce ecumenism? Ce parere aveti despre secte si biserica catolica? Sunt anatematizati, asta este! Nu le garantam mantuirea, nu putem! Si Sfintii Parinti, Sinoade intregi, considera ca acestea sunt erezii! Si o erezie anatematizata nu putem sa consideram ca este o mantuire! „ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest sunt doar vorbe, cei din alte culte doar asta pot face, sa discute filozofic, pentru ca nu pot demonstra ceva. Neavand minuni nu pot arata ca aceea e si voia lui Dumnezeu, ci doar parerea lor. Iar cum in lume sunt 7 miliarde de omeni, pareri personale sunt tot atatea. |
|
|||
|
|||
![]()
Creștine, tot ce este în Universul acesta în care te afli, e creat de Dumnezeu! Și îngerii, și sfinții, până și (surpriză!) maica Domnului...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Maica Domnului este preacinstita insa nicidecum adorata (intrucat adoratia se cuvinte exclusiv lui Dumnezeu). Am postat mai sus explicatii detalitate, nu o sa reiau. Stati linistit caci noi crestinii ortodocsi nu ne asteptam ca voi (cei ce sustineti ca Maica Domnului, Sfintii ingeri drept sjujitori, Sfintele Icoane si Sfintele Moaste sunt idoli) sa recunoasteti ca "rataciti nestiind scripturile si nici puterea lui Dumnezeu" mai ales in Sfintii Sai (oameni sau ingeri). Last edited by Eugen7; 14.12.2010 at 10:55:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Si discutand atat timp pe forum nu ai aflat ca noi nu spunem ca ingerii si sfintii sunt Dumnezeu? In timp ce idolii erau considerati divinitatea. Cineva daca saruta fotografia copilului nu inseamna ca el il considera pe copil zeu, deci nu-l face idol. Cred ca nu ai inteles ce era acela un idol.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune-mi si mie de ce crezi tu, ca religia ta e cea dreapta, si ar fi frumos s-o mentionezi aici care e, cateva argumente te rog.
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mica intrebare despre casatorie | cred_cu_adevarat | Nunta | 5 | 21.11.2012 22:35:44 |
O mica intrebare ! | Darkanian | Generalitati | 1 | 02.03.2011 22:29:30 |
O mica intrebare | evika_evita | Generalitati | 21 | 16.09.2009 02:39:33 |
Despre icoane | alecsandru | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 44 | 29.05.2008 10:58:01 |
O mica intrebare... | Andragel | Generalitati | 11 | 23.02.2008 15:46:57 |
|