Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2010, 19:59:26
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Eu consider ca tristetea, de cele mai multe ori, apare in momentul in care nu vrem, sau nu consideram ca suntem vinovati cu ceva in fata Domnului pentru a fi supusi la diferite incercari. Personal, vreau sa depasesc aceasta atitudine, si in momentul in care are loc vreun eveniment care sa-mi provoace tristete ma autodisciplinez. MI se intampla adesea sa ma supar din niste motive nesemnificative, de exemplu mi s-a intamplat sa gresesc trenul si sa ajung intr-un alt oras, unde am asteptat inca o ora in frig pana la primul microbuz spre destinatia initiala, intamplare avand loc doar din vina mea, deoarece m-am urcat in tren fara sa citesc placuta cu destinatia trenului. Dupa o criza de nervi specifica mie, mi-a trecut prin cap situatia celor care stau efectiv pe strazi pentru ca nu au un adapost si suporta frigul. Dupa acest gand am avut mustrari de constiinta...
Acum, cand nu-mi convine ca nu am ceva, ma gandesc la cei care nu au nimic, nici macar de mancare...
Aceasta e una din metodele mele mele de a inabusi tristetea.
O alta metoda, este sa repet in gand rugaciunea inimii, fie sa cant Fericirile sau "miluieste Doamne poporul Tau", pana consider ca mi-a trecut supararea... chiar ajuta.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea (2) Catisma Vrajitoria 54 06.11.2017 02:34:18
Despre necazuri,pt mantuire si pacate ionut12 Generalitati 3 16.12.2010 15:00:37
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea Catisma Vrajitoria 153 30.09.2010 11:14:20
Necazuri IonutS Generalitati 18 10.11.2009 10:58:22
am necazuri gherman Rugaciuni 4 29.02.2008 16:21:28