![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dar în zadar Mă cinstesc, învățând învățături care sunt porunci omenești." (Marcu 7,7) |
|
|||
|
|||
![]()
In cazul asta ai toate sansele sa ajungi -ba chiar sa-l depasest-i pe Placinta jr.
|
|
|||
|
|||
![]()
Trices, nu te-au retras ai tăi că, uite, ai obosit prietene, de-atâta repetat argumente de șuetă în supermarket.
Mai ia o pauză, du-te pe la catolici, poate la ei ține toată sofistica asta pseudobiblică pe care o prestezi aci. |
|
|||
|
|||
![]()
Si discutand atat timp pe forum nu ai aflat ca noi nu spunem ca ingerii si sfintii sunt Dumnezeu? In timp ce idolii erau considerati divinitatea. Cineva daca saruta fotografia copilului nu inseamna ca el il considera pe copil zeu, deci nu-l face idol. Cred ca nu ai inteles ce era acela un idol.
|
|
||||
|
||||
![]()
Atata zarva pentru ce....pentru orgolii umane si pentru ca fiecare crede ca detine adevarul absolut.Acel adevar absolut nu il detine nici un muritor si nici nu l-a detinut vreodata,ortodox,catolic,protestant etc,el se afla la Dumnezeu si atat!
Atatea dispute,jigniri,pentru simplul motiv ca nici unul din cei care se contreaza la subiecte de acest gen nu e capabil pur si simplu sa RESPECTE,chiar daca nu aproba,punctul de vedere al celuilalt si sa nu mai incerce sa si-l impuna cu orice pret pe al lui. Pe Dumnezeu il poti gasi in absolut orice element din acest univers si in noi insine,iar El ne vorbeste prin tot ce ne inconjoara,de la o floare,la paduri,animale,oameni,stele...daca unii simt ca asa se pot apropia mai mult,rugandu-se unor entitati inalte precum sfintii,ingerii,care este problema?Daca altul crede ca icoanele nu sunt potrivite sufletului sau si prefera niste lucruri mai simple,iarasi este alegerea lui!Importanta este comunicarea cu divinitatea,mai presus de orice,insa cred ca unii inceteaza sa mai vada padurea de copaci...
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 14.12.2010 at 13:04:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum s-au mai răsturnat valorile acestei lumi! Dacă vi cu argumente biblice, ți se spune că-s pseudobiblice. Dacă vi cu argumente omenești, sunt crezute cu sfințenie. Hristos spune că trebuie să ne închinăm Lui în duh și adevăr și să nu-L cinstim cu învățături omenești... și ce face românul nostru? Face taman pe dos!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune-mi si mie de ce crezi tu, ca religia ta e cea dreapta, si ar fi frumos s-o mentionezi aici care e, cateva argumente te rog.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Și ca să răspund întrebării tale [nepuse], sunt de confesiune adventist de ziua a șaptea. |
|
|||
|
|||
![]()
as vrea sa te rog ceva, daca tu spui ca e religia dreapta, adu-ne argumente din biblie, unde sa scrie clar ca e religia dreapta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mica intrebare despre casatorie | cred_cu_adevarat | Nunta | 5 | 21.11.2012 22:35:44 |
O mica intrebare ! | Darkanian | Generalitati | 1 | 02.03.2011 22:29:30 |
O mica intrebare | evika_evita | Generalitati | 21 | 16.09.2009 02:39:33 |
Despre icoane | alecsandru | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 44 | 29.05.2008 10:58:01 |
O mica intrebare... | Andragel | Generalitati | 11 | 23.02.2008 15:46:57 |
|