![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai vedem esentialul. Cautam sa ne imbracam cu totii in Mos Craciun, cand in realitate ar trebui sa depunem tot efortul ca sa ne imbracam in Hristos.
|
|
||||
|
||||
![]()
Costele, mare dreptate ai.
|
|||
|
|||
![]()
Ce bine ar fi de-am astepta si noi venirea lui Hristos cu bucuria, entuziasmul si nerabdarea cu care-l asteapta cei mici pe mos Craciun!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce idee bună mi-ai dat!
|
|
|||
|
|||
![]()
Am și eu o întrebare: Este bine ca într-o biserică ortodoxă să se cânte un colind legat de moș crăciun? Adică ce treabă are grasul ăla îmbrăcat în roșu cu Nașterea Domnului? Din câte știu eu, moș crăciun este un personaj inventat de firma Coca-Cola care este controlată de vrăjmașii lui Hristos...
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar asta inseamna sa crezi in El, dupa cum si copiii cred in existenta Mosului. Din pacate multi nu mai vad in aceasta perioada decat hipermaketurile cu promotii si discount.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Haideti sa ne bucuram impreuna de Nasterea Dumnezeului nostru! | laurastifter | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 8 | 27.12.2012 00:14:23 |
Cuvant la Nasterea Domnului Iisus Hristos 2010 - IPS Calinic | Intrebari utilizatori | 0 | 18.12.2010 11:12:40 | |
Prohodul Domnului Dumnezeului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos Prohodul | adorcrysti | Rugaciuni | 2 | 10.04.2009 21:35:55 |
Nasterea Domnului si Mantuitorului Iisus Hristos | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 0 | 24.12.2008 20:59:51 |
Prohodul Domnului Dumnezeului Iisus Hristos | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 02.05.2008 23:48:47 |
|