![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Asa este!
Vesnica lor pomenire! Indiferent de ce s-a ales din idealurile lor, iar in Romania era de asteptat sa fie asa...., ei ramin eroi adevarati! |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate, adevarul este ca revolutia romana a fost instrumentata de trupe rusesti (acei teroristi), cu scopul clar ca regimul ceausist sa fie inlaturat, pentru ca strainii de orice fel sa-si imparta aceasta tara intre ei, prin concursul politicienilor corupti. Primul care a beneficiat a fost Iliescu, un comunist pana in maduva oaselor. Acesta, cu ajutor rusesc, a preluat puterea in Romania.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Multumim pentru imagine ! Daca cineva are o poza ce a inconjurat lumea in acea perioada , rog sa o posteze ! Este vorba de copilul Revolutiei - Gavroche !
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Si atunci eram atat de frumosi, de curati, de sinceri, de buni! Acel strigat minunat al tinerilor" Exista Dumnezeu!" , rostit cu mult curaj si incredere... eroii nostri peste care s-a asternut uitarea si zapada. Ne aducem aminte de ei cand si cand si atunci cu zgarcenie. Ei au murit pentru noi. Noi ce am facut pentru ei? Cine sunt cei care au tras foloase din aceasta jertfa curata?A meritat ca ei sa moara? Dumnezeu sa-i ierte!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i ierte!Vesnica lor pomenire,a acelor tineri si oameni curajosi care au luptat pentru binele nostru,nu vreau sa cred ca au luptat degeaba,nu-mi place sa cred asta dar cred ca au facut niste fapte marete,eroice.
Pacat de oamenii nevinovati care au murit.Nu stiu daca era mai bine atunci sau acum dar stiu ca trebuia ca si Romania sa iasa din mana comunistilor atei si care nu lasa lumea ''sa vada''. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inceputul credintei... | Man Teo | Generalitati | 143 | 10.09.2011 09:52:42 |
a inceputul razboiul | lore86 | Generalitati | 14 | 25.11.2010 19:03:47 |
Semnificatia cuvantului Amin de la inceputul | georgeval | Generalitati | 5 | 02.09.2010 15:11:44 |
Inceputul relatiei de iubire | Daniel777 | Intamplari adevarate | 0 | 15.05.2010 12:20:22 |
Dosarele "Revolutiei " au fost astazi desecretizate | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 11.03.2010 18:54:47 |
|