![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
asa este ! El poate alunga duhurile rele care provoaca homosexualitate.
|
|
|||
|
|||
![]()
La Dumnezeu orice e cu putinta.
Totusi marturisirea unui pacat si apoi dorinta de a-l repeta inseamna foarte clar ca acel pacat nu ti-a fost iertat din moment ce tu inca il mai cauti. Cand acel pacat nu va mai aparea nici macar in somn, sau chiar daca apare tentatia, ea este constientizata si inlaturata, atunci putem fi siguri ca Dumnezeu ne-a iertat pacatul marturisit. Altfel e amagire si nu castigam nici un fel de clementa la judecata finala. Poate dimpotriva! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu poate totul!? Ce pompos suna! Pana una alta n-a putut sa salveze lumea de pacate decat prin incalcarea uneia din propriile porunci, adica uciderea propriului fiu. Eu as fi avut ceva mai multa imaginatie si cu siguranta as fi putut sa-mi si pun in practica ideile. D-zeu poate totul pentru ca selectati datele intr-un mod bizar. Acolo unde vedeti minuni, D-zeu e mare. Acolo unde ard niste bebelusi D-zeu nu are nicio legatura. Dublu standard salveaza orice zeu! Pot oricand sa-ti "demonstrez" folosind aceleasi argumente ca Zeus poate totul!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by mihaila_alin; 18.12.2010 at 10:33:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În schimb, tu, văzând greșeala sa, ai o dublă datorie și față de el și față de tine: 1. crede! 2. botează-te (dacă n-ai făcut-o deja); 3. urmează calea lui Hristos (faptele tale vor vădi credința și botezul). Fii întotdeauna alături de fratele tău!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Bine faci... 4. Dar mai înainte de a Se culca Ei, sodomenii, locuitorii cetății Sodoma, tot poporul din toate marginile; de la tânăr până la bătrân, au înconjurat casa, 5. Și au chemat afară pe Lot și au zis către el: "Unde sunt Oamenii, Care au intrat să mâie la tine? Scoate-I ca să-I cunoaștem!" N.B.: să-I cunoaștem = să facem hâța – hâța invers la rame, dar, mai bine, citește câte ceva (de când îți citesc postările, mă întreb dacă unii mai știu să și citească...) Pentru că ești luminat ... din profilul teismului. N-ar putea să existe ateism fără teism. Ca să spui „fără” ceva (a teism), asta spre cultura ta generală, trebuie să existe un ceva de care să te dezici. Citat:
Dacă există vreun Dumnezeu, adică o ființă transcedentală acestei lumi, Creator și ominiscient, omnipotent, e cert că va putea totul. Pompos ești dumneata și eu, muritori din start, oricând predispuși la un sloi de gheață căzut în cap ''întâmplător" în iarna ce va să vie. Spre deosebire de dumneata, eu nu mă tem. Asta e. Domnul a dat, Domnul a luat, fie numele Domnului binecuvântat! Pompos? Dragul meu, Dumnezeu nu e pompos, e măreț! Ți-e ciudă? Și lui Lucifer i-a fost ciudă și l-a văzut pompos. Citat:
"Eu as fi avut ceva mai multa imaginatie si cu siguranta as fi putut sa-mi si pun in practica ideile. D-zeu poate totul pentru ca selectati datele intr-un mod bizar. Acolo unde vedeti minuni, D-zeu e mare. Acolo unde ard niste bebelusi D-zeu nu are nicio legatura. Dublu standard salveaza orice zeu! Pot oricand sa-ti "demonstrez" folosind aceleasi argumente ca Zeus poate totul! O.K. Și de acum, ar trebui să spunem, Ai2 sau 'Ai de mine, ai grijă de mine?!?! Omule, și Lucifer s-a asemănat cu Dumnezeu și n-a obținut stăpânirea universului, dar a obținut domnia asupra oamenilor, stăpânirea asupra unora ca tine și / sau / sau deloc ca mine, dar problema dumitale e alta... Văd că vrei să-ți detronezi stăpânul, maestrul lucifer. Mă înșel, oare? Păi, dacă "as fi avut ceva mai multa imaginatie si cu siguranta as fi putut sa-mi si pun in practica ideile.", omule, de ce nu faci, matale, o propunere la luciferus să aibă „ceva mai multa imaginatie”? Pentru că matale, sper că ești de acord cu mine, că nu ești în stare să muți un om cu ușurință de colo-colo dar'mite o mulțime de oameni...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 18.12.2010 at 15:03:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
As vreau eu sa invatati!
Citat:
Si ca sa nu deviem total de la subiectul topicului, in cazul in care D-zeu nu exista, pierdem sansa de a nu discrimina homosexualii. Ar mai fi multe de zis dar cred ca ai prins ideea. Acuma ce nu inteleg este de ce perpetuati tampenia asta cu Pariul lui Pascal? Singuri nu va dati seama ca e o prostie? Cine v-a bagat pe gat asa ceva si de ce ati inghitit fara sa ganditi? Nici celelalte variante nu prea stau in picioare (nu-s doar doua). Poti sa-ti dai seama de ce? Si te mai miri ca vreau sa va invat cate ceva! Citat:
|
|