![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca tu zici ca esti murdara sa stii ca nu e din cauza faptului ca esti fata ci din alte caze(pentru astea ne-a fost lasata Taina Sfintei Spovedanii). Cred ca starea pe care o descrii dupa cele 3 puncte de suspensie am avut-o si eu. Intr-o astfel de situatie, cred ca cel mai bine e sa ne spovedim des, o data la 4 saptamani sau mai des daca e necesar si sa incercam sa nu mai lasam gandurile astea depresive sa ne innunde, sa ne luptam cat putem sa le respingem. Daca este vorba despre ceea ce cred eu, este si o stare de lene duhovniceasca pe care o avem(ne e lene sa ne rugam si sa facem ceea ce avem de facut). Sper ca am intuit bine, oricum sa incercam sa ne rugam, pentru ca Dumnezeu cunoaste cel mai bine inima omului si tot El e Cel care face primul pas in relatia noastra cu El. Doamn ajuta!
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 16:45:57 |
| Increderea in propria persoana | coralina | Pocainta | 63 | 01.07.2011 17:20:50 |
| increderea fata de duhovnic | alex.petrisor | Preotia (Hirotonia) | 18 | 05.12.2010 16:06:18 |
| increderea in duhovnic | alex.petrisor | Intrebari utilizatori | 9 | 19.11.2010 05:53:37 |
| Încrederea la români | Scotianul | Generalitati | 1 | 11.06.2010 00:05:16 |
|
|