![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu exista justificari pentru sinucidere. Daca cineva vrea sa protesteze, sunt atatea metode de a-ti arata nemultumirea in mod public.
|
|||
|
|||
|
Pot să îți dau o groază de motive unde sunt justificate. Sinuciderea e o soluție permanentă pentru probleme temporare, dar sunt și probleme permanente.
Un exemplu: Suferi de o boală cronică, care îți cauzează dureri atroce 24/7. Bănuiesc că o să mă aburiți acum cu rugăciuni și alte cele. Mergeți în spitale și rugațivă pentru cineva care are o boală incurabilă și să mă anunțați când l-a ajutat. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Iata un caz clasic in care credinta iti salveaza viata de imboldurile sinucigase care apar inevitabil in mintea cea slaba a omului.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar pot să îți dau și cazuri în care persoanele suferinde și-au curmat viața ca să scape de durere, indiferent că erau sau nu credincioase. Doar pentru că ști un caz pozitiv nu înseamnă ca pentru fiecare persoană îi la fel, aka ești credioncios pac treci peste tot, greșit. Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Hristos pe Cruce a trait in mod real si direct toata durerea si teroarea si groaza tuturor oamenilor din toate timpurile, in momentele de boala, de agresiune, de frica, de dezamagire, de suferinta psihica samd, pana la moartea fiecaruia. Acesta este sensul corect al Jertfei pe care a facut-o Mantuitorul, luand la propriu asupra-Si consecintele raului dezlantuit asupra oamenilor. Toate acestea au fost constientizate de un singur Om care le-a rabdat rastignit timp de 6 ore in vazul mamei si al prietenilor, batjocorit fiind de ceilalti. Si in paralel cu suferinta fizica extrema care I-a cauzat moartea.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar Însuși Dumnezeul nostru, iarăși, a făcut primul pas către acest om nelăsându-l să moară, i-a mai acordat șansa revenirii, pentru o clipă, zile, ani... Nu-i al nostru a ști. El are nevoie, în acest moment, de înțelegere și acceptare necondiționată (în nici un caz, nu înțelegerea și acceptarea păcatului). Poate că ar trebui să se apropie de el și niște oameni ai bisericii. Însă, cel puțin pentru mine, ai pus o problemă: Cum ar putea să protesteze, efectiv și la modul concret, un creștin?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Protest | eodor nastasa | Generalitati | 37 | 24.05.2010 04:56:36 |
| Protest pentru adeavar | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 09.10.2009 14:42:03 |
| Mars de Protest... | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 65 | 09.06.2009 10:14:33 |
| Protest | maryukbebe | Preotul | 6 | 31.05.2009 03:49:02 |
| PROTEST | silverstar | Generalitati | 14 | 28.10.2006 13:47:46 |
|
|