![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Puteai macar sa-mi multumesti pentru informatie. Pina sa aduc eu vorba si tu credeai ca-i colind :))))))))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am studiat muzica clasica, am cantat in cor in copilarie, mergeam in turnee etc.. Cred ca si copilul meu stie mai multe despre muzica despre tine, ca din fasa asculta numai muzica bizantina sau baroque.. daca vrei sa faceti un concurs il las pe el la calculator sa vedem cat stii :) |
|
|||
|
|||
![]()
S-o fi folosind Aliluia si la cantari ortodoxe,da nu repetat de 40-50 ori cum e in acel "colind" catolic (sau luteran,ce o fi,ca Handel a fost din cate se pare luteran).
Eu nu la cuvantul Hallelujah m-am referit ci la ideile care vad pe Dumnezeu Iisus Hristos ca un imparat din lumea netransfigurata,care va conduce un regat lumesc intr-o lume netransfigurata.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 23.12.2010 at 18:55:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca este asa Mihail. Dar vezi bine ca din pacate exista si crestini ortodocsi care cred in regatul lumesc, desi nu le-a cantat nimeni despre asta. ![]() Nu cred ca merita sa te impiedici de detalii in toate situatiile ca pierzi din vedere "big picture". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu crezi ca esti singura mama care-si lauda exagerat copiii. Crezi ca esti singura care a facut scoala de smecheri?...si restul sunt prosti? :)))) Continua te rog cu date in loc de... etc :))) Ce relitate complet diferita ar apare in momentul in care lumea virtuala a fantomelor te-ar vedea fata-n fata, ar pica toate aceste fantezii :))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De acord? (pot sa-ti scanez rezultatele scolare ale copilului si ti le dau pe privat, daca esti f curios. E-n percentila 99, deci nu inventez nimic) Last edited by anna21; 23.12.2010 at 19:26:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu cine si unde ai studiat tu muzica clasica? In ce perioada? Turnee zici? Unde ai fost in turneu, in ce orase, tari? in ce data? |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne fereste, se sperie copiii daca ii pui sa asculte asa ceva! ,,Aliluia" -in restaurant!!!
Daca oamenii in ziua de Craciun merg la biserica, mai pot sa asculte ori sa cante ei insisi duhovniceste o colinda. Dar sa asculte astfel de ragete in care este pomenit si numele Domnului in restaurant mi se pare blasfemie. Pai, cand spui sau canti ,,Aliluia", canti cu tot sufletul, convins ca-i canti lui Dumnezeu nu betivilor! Chiar sa nu mai facem deosebire intre carciuma si biserica? ,,Fura lumea, fura lumea, Fura si pe Dumnezeu." - versuri dintr-un moment umoristic. Uite-asa este furata sarbatoarea Craciunului, adica este deposedata de elementul sacru! Un Craciun din care Dumnezeu este exclus! |
|
|||
|
|||
![]()
De acord!..dar sper ca nu te muti in Alaska.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
putin monofizitism NP? | Patrie si Credinta | Secte si culte | 88 | 07.03.2012 09:11:12 |
putin ajutor | Calin21 | Exorcismul | 8 | 05.06.2011 19:11:06 |
vorbiti-mi putin! | anaecaterina | Generalitati | 86 | 21.07.2010 10:13:39 |
of...:( putin ajutor... | Simona-Marilena | Generalitati | 7 | 18.11.2009 22:51:25 |
PUTIN-felicitari | cozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 12 | 27.12.2007 19:20:00 |
|