![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Va voi pomeni pe toti in rugaciunule mele speranta moare ultima |
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu să-l ajute!
|
|
|
||||
|
||||
|
Indraznesc sa scriu cateva randuri inainte de a pleca mai departe, in drumul meu. De ieri situatia de sanatate a sotului meu s-a inrautatit, asa ca al decis sa-l duc la spital. Acum este in drum spre spitalul de neurochirurgie din Iasi. Fiecare se gandeste la cei mai rau, la o recidiva sau altceva. Rugamintea mea la dumneavoastra este sa faceti o rugaciune si pentru el, acum e deznadajduit, iar eu sa stiti ca n-am putut pleca spre Iasi, fara a intra aici sa va scriu durerea mea si sa va cer sprijinul rugaciunii, asa cum ati facut-o intotdeauna.
Va multumesc anticipat tutror celor ce o sa fiti alaturi de noi, poate o sa reusesc diseara sa mai intru pentru a va tine la curent cu starea de sanatate a lui si ce diagnostice ii mai dau cei de acolo. PS: Doamna Gabriela va multumesc din inima pentru ajutorul acordat, sa stati fara nici o grija. Doamne ajuta tuturor! |
|
|
|||
|
|||
|
Bunu Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute!!!
O rugaminte as avea catre toti, care ajungeti la manastiri sau biserici, scrieti un pomelnic pentru sotul Elenei, Vasile, grav bolnav, 40 de liturghii, si alt pomelnic de multumire bunului Dumnezeu, 7 liturghii. Cine are posibilitatea financiara, pe langa pomelnicul cu 40 liturghii, poate cumpara 5 kg faina, si o butelie vin rosu, si le duce la biserica. Ar fi minunat, daca acest pomelnic s-ar da la 3 biserici in aceeasi zi. Doamne ajuta |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Dragii mei,
Astazi am sosit acasa intr-o scurta vizita pentru documentare.Vasile a ramas internat la neurochirurgie in Iasi, pentru investigatii amanuntite. Lui Vasile i s-au gasit niste metastaze pe vertebre. Doua sunt de marimi mai mari si una e destul de mica. Inca nu am vorbit cu domnul profesor despre ce va urma, nu am idee daca se vor putea opera. Eu sunt ingrijorata putin de boala. Vasile are un moral bun, uneori este extrem de puternic, alteori e apatic. Anastasia noastra e foarte deprimata, acum sta cu mama mea, insa de 2 zile ii spune ca ea vrea sa stea cu parintii ei, ii cerea mamei mele sa o aduca la Iasi la noi la spital. Momentele sunt greu de explicat, ma rog Bunului Dumnezeu sa ne ierte pacatele si sa ne mai de-a o sansa pentru indreptare. Ne rugam Cuvioasei , Maicii Domnului, lui Hristos si tuturor Sfintilor Lui sa ne dea mantuire sufletelor noastre si sanatate sufleteasca si trupeasca. DACA MAI DORITI AS VREA SA VA RUGATI SI PENTRU NOI, CA SA TRECEM SI DE OBSTACOLUL ASTA CU BINE. |
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa aiba grija de voi in incercarea cumplita prin care treceti.Cu ajutorul lui Dumnezeu am sa va pomenesc si pe voi in rugaciunile mele de seara ,cind ma rog ptr,cei dragi ai mei.Doamne miluieste si ne binecuvinteaza pe noi ,caci a Ta este imparatia si puterea si slava,a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh,acum si pururea si in vecii vecilor.Amin!! Sfinte Ioane,roaga-te pentru robul lui Dumnezeu, Vasile in clipele grele pe care le trece in aceste momente.
|
|
|
||||
|
||||
|
Maicuta Sfanta Stapana Noastra, Sfinte Ioane, Sfinte Nectarie ajutati pe Vasile fratele nostru sa scape de suferintele lui sa se intoarca la familia lui, Doamne Iisuse Hristoase iarta-i toate pacatele lui Vasile si redai sanatatea.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nevoie de ajutor urgent | Mtcrysty17 | Generalitati | 34 | 13.02.2011 11:04:53 |
| Ajutor Urgent | gmariusg | Generalitati | 21 | 28.09.2010 20:03:57 |
| ajutor urgent | padrevicentiu | Generalitati | 4 | 08.07.2010 15:19:58 |
| Nevoie de ajutor urgent | costel | Umanitare | 3 | 12.01.2009 20:00:58 |
| AJUTOR URGENT | roxanica | Generalitati | 5 | 27.12.2007 14:09:05 |
|
|