![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(si copilul meu de clasa I stie ce se sarbatorea inainte de Craciun) Esti cel mai jalnic ateu de pe forumul acesta.. mai ia exemplu de la altii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sarbatoarea crestina a fost introdusa pe 25 decembrie tocmai pentru a inlocui acea sarbatoare pagana. Sarbatoarea asta (Saturnaliile) a luat nastere cu vreo 200 de ani inainte de Iisus si nu cand a venit EL. Daca te documentezi din filme gen "Zeitgeist" inseamna ca ai cunostinte precare...
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 22.12.2010 at 22:17:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Observați că că google are mai multe logouri și niciunul cu Iisus?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai Google trebuie sa fie "politic corect".
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu va temeti.Caci,iata va binevestesc bucurie mare,care va fi pentru tot poporul;ca vi s-a nascut azi Mintuitor,care este Hristos Domnul,in cetatea lui David.Si aceasta va fi semnul:veti gasi un prunc infasat,culcat in iesle.Si deodata s-a vazut,impreuna cu ingerul,multime de oaste cereasca,laudind pe Dumnezeu si zicind:Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamint pace,intre oameni bunavoire!.
sf.Evanghelie dupa luca 2, 10-14. |
|
|||
|
|||
![]()
E incorect să pună logo cu Iisus în ziua Nașterii Lui? Măcar pentru că face parte din cultura creștinilor, dacă nu pentru religie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Și mă rog ce te face pe tine să crezi ca s-a născut în 25 decembrie?
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate nu s-a născut pe 25, dar acum se sărbătorește, deci acum trebuia să pună Nașterea Domnului la logo. Chiar dacă nu cred în Dumnezeu cei de la google, e un eveniment semnificativ pentru lumea creștină, trebuia să pună măcar ca pe ceva cultural, să vadă lumea ce sărbătoresc acum creștinii. Au pus în schimb pe Moș Crăciun, invenție lumească care-I ia locul lui Iisus de Crăciun.
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Haideti sa ne bucuram impreuna de Nasterea Dumnezeului nostru! | laurastifter | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 8 | 27.12.2012 00:14:23 |
Cuvant la Nasterea Domnului Iisus Hristos 2010 - IPS Calinic | Intrebari utilizatori | 0 | 18.12.2010 11:12:40 | |
Prohodul Domnului Dumnezeului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos Prohodul | adorcrysti | Rugaciuni | 2 | 10.04.2009 21:35:55 |
Nasterea Domnului si Mantuitorului Iisus Hristos | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 0 | 24.12.2008 20:59:51 |
Prohodul Domnului Dumnezeului Iisus Hristos | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 02.05.2008 23:48:47 |
|