![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Halal intoarcere acasa! Prefer sa ramin in deplasare si cind o fi sa fie, sa mor linistit si repede in patul meu nu lovit sau sub darimaturi Eu am fost la niste serate tinute de fratele lor, Vasile, care are vre-o 12 copii, si este profesor de teologie |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca este o mare binecuvantare sa mori mergand la biserica, la slujba. "In ceea ce te gaseste moartea, in aceea vei fi judecat". Asadar, un om care moare mergand la biserica are toate sansele sa fie primit in Imparatia Cerurilor, fiind ca un fel de marturisitor al credintei.
Cred ca Dumnezeu i-a considerat in cea mai buna stare duhovniceasca ACUM, si de aceea a ingaduit sa fie chemati. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa il odihneasca....trist ca a murit in accident..
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i salasluiasca in Imparatia Sa!Amin!
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa il odihneasca si sa il aseze alaturi de Sfinti!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca in pace ,in lumea celor drepti!
Pacat de acesti oameni,pacat ca mor din cauza neatentiei altora. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cu siguranță că e bine acum unde este , unde nu există nici durere, nici gâlceavă, nimic din cele ce sunt aici ! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa !+
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa-i ierte Dumnezeu! Anul asta in vara a fost inmormantat Viorel Mihoc, care a murit in urma unui infarct ( daca nu ma insel ), iar anul trecut un alt frate de al lor preotul Gheorghe Mihoc, care se stabilise in Germania, a trecut la cele vesnice tocmai in biserica pe care o construia, cand tavanul s-a prabusit peste el si peste alti muncitori. Pe preotul Viorel l-am cunoscut si pot sa spun ca a fost un om deosebit cu un suflet mare ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-i ierte si sa ii odihneasca in pace ! Totusi pe langa tristete ar trebui sa ne si bucuram pentru ca de acolo de sus e vor ruga vesic pentu lumea aceasta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Papacioc a trecut la cele vesnice | gabor florin | Intrebari utilizatori | 4 | 19.07.2011 21:13:02 |
Parintele Nicodim Bujor a trecut la cele vesnice | antoniap | Mari Duhovnici si predicile lor | 8 | 29.04.2011 15:51:00 |
Pomenirea lui Gheorghe, trecut la cele vesnice | admin | Slujba inmormantarii | 12 | 22.03.2011 18:50:43 |
A trecut la cele vesnice parintele Teofil Badoiu | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 24.07.2010 09:09:18 |
Parintele Teofil Paraian a trecut la cele vesnice | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 72 | 03.12.2009 16:02:43 |
|