![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.Ai facut analogie intre un pentagon si un semn in trei colturi, unul nu este egal cu altul, dar totusi fortezi lucrurile cu scopul de a denigra 3. Am dat cautare pe internet si nu am gasit nici un cavaler care sa fi folosit staua in 5 colturi. Poate de domnul Dragomir are dreptate, dar a facut si niste completari, referitor la felul cum este asezata steaua (am putea face analogie cu felul in care este asezata crucea), dar tu ai trecut sub tacere toate aceste detalii, numai si numai cu scopul de a denigra. 4.Nu are nici o importanta dimensiunea bisericii in care te simti bine, insa ne acuzi pe noi, catolicii, ca l-am putea cunoaste si descoperi pe Dumnezeu, intr-o biserica mare, tot numai si numai cu scopul de a denigra. Concluzia este clara. Oricum ar fi sau orice ar face un catolic este rau si oricum ar fi sau orice ar face un ortodox este bine. Daca asta e opinia ta ti-o respect, insa nu sint de acord cu ea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ma opresc la prima propozitie ... citeste ce a scris Mihnea Dragomir mai sus... el este catolic ... nu are niciun interes sa minta |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta fara fapte este moarta, dupa cum spune sf apostol Iacov. Iata ca catolicii, au mai facut o "fapta", e adevarat, cu aligatori verzi pe linga altar, dar au facut ceva. Eu multumesc celui care a pus aceste poze, asta inseamna ca se poate ca copii sa fie adusi la biserica! |
|
|||
|
|||
![]()
in bisericile ortodoxe sunt foarte multi tineri
tineri care vin in biserca pentru Iisus ... nu pentru mascalzone roz |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In timp ce BC isi vede de rugaciuni pentru convertirea lumii, pentru reconcilierea omului cu Creatorul, BOR, sau rerezentantii acestia isi vad mai departe de treaba, mai precis de atacuri la adresa BC. Ce arew de-a face exemplul de mai sus cu BC? Nici mie, ca si catolica nu imi place, ma uimeste, dar atunci e de blamat parohul, nu BC |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer, bateti campii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt de acord cu tine aici. Coiilor alora numai la cele sfinte nu le statea mintea... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu se deghizeaza nimeni in maimutoi pentru a-i atrage. Nici Hristos nu s-a mascat cand copiii se duceau la El. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Laudat sa fie Isus Cristos. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O noua blasfemie pregatita de presa , inainte de intrarea in Postul Mare ! | cristiboss56 | Generalitati | 60 | 06.03.2012 21:09:11 |
O cantare ortodoxa - o blasfemie de fapt! | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 99 | 10.02.2011 13:23:22 |
Blasfemie | redandrei90 | Generalitati | 35 | 26.01.2011 21:24:09 |
Liturghie pentru mine ,Liturghie pentru toti! | strajeru | Rugaciuni | 32 | 23.06.2010 23:01:22 |
Sf Liturghie | Annamarria | Sfanta Liturghie | 8 | 07.01.2007 15:09:59 |
|