![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
----------------------------------------
Last edited by redandrei90; 25.10.2016 at 21:19:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ocroteasca !
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ce groaznic!
Si eu am o cunostinta o femeie tinara care s-a lovit de un copac si a paralizat de la briu in jos!..s-a nenorocit si pe ea si pe sotul ei, bine ca nu facusera inca copii. Sporturi inutile si timpite! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu schiatul și alte cele sunt tâmpite , ba sunt foarte bune, dar neatenția, spiritul ăsta de aventură și alte asemenea sunt periculoase !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fara sa glumesc, la un moment dat un snowmobil l-a tras pe un baiat pe targa pina la ambulanta. Cine stie ce a patit saracul!? Eu unul sunt adeptul altor sporturi, marine,!... si sunt patit ...cu genunchiul de la schiat(avertizare de la Dumnezeu) si am bagat la cap! si ma dau doar cu sania! :)) |
|
||||
|
||||
![]()
Problema nu cred ca este practicarea unui sport de acest gen,ci practicarea sa fara discernamant,aventurarea in situatii periculoase cand tu nu detii experienta si abilitatile necesare.
In rest,accidente se pot intampla,Doamne fereste,asa si sofatul poate fi o actiune periculoasa... Am urmarit pe un site un filmuletz cu Serban Huidu la ski in Austria si am fost atenta la comentariul unui utilizator care spunea ca se vede ca acesta nu are experienta si in filmare efectiv se baga cu viteza in raza de coborare a unui alt skior care venea din lateral determinandu-l pe cel din urma sa se rastoarne.Eu nu ma pricep la acest sport,insa urmarind din nou filmarea,intr-adevar se poate vedea acest lucru. Probabil entuziasmat de sport a riscat prea mult. Oricum,eu sper din suflet sa isi revina,imi pare un om de treaba,e foarte tanar,are familie si cred ca ar mai avea lucruri de facut pe aici printre noi...acum depinde si ce va hotari Dumnezeu. Poate fi o lectie din care sa aiba de invatat sau pur si simplu sa fie momentul lui sa plece,insa,inclin si sper cu gandirea mea limitata de om sa fie prima varianta,insa in acelasi timp sunt sigura ca Dumnezeu va hotari ce este mai bine pentru el!Toate gandurile bune pentru el si o mica rugaciune daca am spune cu totii cred ca ar ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
----------------------------------------
Last edited by redandrei90; 25.10.2016 at 21:20:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Starea lui Serban e deja stabila ,au declarat medicii austrieci!
Dumnezeu sa l aibe in paza sa! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa aiba grija de el...ce rau imi pare....si schiul e periculos...Natacha Richardson...a murit la schi...sotia lui Liam Neesom...Doamne ai grija de el..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai fost acolo?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tanara in coma | alt_inceput | Generalitati | 21 | 26.05.2011 11:36:50 |
Huidu la "Voluntari de profesie" | VladCat | Generalitati | 0 | 28.01.2011 20:21:35 |
Parintele Iustin Parvu este in coma | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 08.05.2010 10:58:52 |
Biblia de la Bucuresti (Serban Cantacuzino 1688) | ad_riana | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.04.2010 10:49:43 |
|