![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu ce este el mai prejos si nevrednic de rugaciunile noastre pacatoase? Vrednic poate ca nu este dar mila tot trebuie sa avem. De ce sa ma rog doar pt acei oameni care se dau drept ortodocsi, care deja sufera de anumite lipsuri(saracie) sau boli pentru pacatele lor sau ale stramosilor si nu numai din cauza pacatelor ci si a iconomiei lui Dumnezeu? Intr-adevar daca nu i se intampla asta poate ca nu m-as fi rugat niciodata pt el, dar inca n-am ajuns la acea marime d suflet incat sa ma rog pt fiecare om pe care il vad in cadere(in pacat).
Tin sa precizez ca nu ii sunt fan si incerc sa fiu cat mai obiectiv. Cu tristete vad aici unii oamenii care il acuza pe Serban Huidu; sigur ca are si el pacate dar nu noi trebuie sa i le pomenim nici sa-l judecam ca face asta sau face aia. Faptul ca are bani si ca apare la TV e o opreliste? Eu de aseara de cand am aflat de accident l-am pomenit si pe el in rugaciunea mea; chiar daca si mie mi-a trecut prin gand ca jobul lui poate ca e intr-o masura mai mica sau mai mare neortodox, dar asta nu m-a oprit. Daca Basescu sau Boc si-ar rupe gatul acum si ar zacea, Doamne fereste, oare cati s-ar ruga pentru unu sau pentru celalalt? Eu cred ca se vor gasi destui cei care sa se roage pentru ei, dar se vor gasi si mai multi cei care se le tot zica poate vreo 100 de blesteme. Oare Sfantul Ciprian nu a fost vrajitor inainte sa ajunga sfant? Oare Sfanta Maria Egipteanca n-a fost desfranata inainte sa ajunga sfanta? Oare Matei nu a fost vames inainte sa devina apostol? Daca si Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos ne-ar fi selectat asa; pentru astia merita sa mor dar pentru aia nu... unde am fi ajuns? Imi cer sincer ietare, fratilor caci cu siguranta v-am smintit! Daca am facut un rau cu acest post al meu sper sa ma ierte Dumnezeu! Last edited by Andrei_so; 30.12.2010 at 18:50:50. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romanian Global News _ Agentia de Presa a Romanilor de Pretutindeni | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 15.06.2010 22:04:51 |
Ritm alert | florinbrasov0 | Generalitati | 20 | 17.12.2009 10:51:42 |
|