Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2010, 19:55:03
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Un contraexemplu umbla pe internet acu' ceva vreme. Practic, exista 10 categorii de oameni, cei care inteleg sistemul binar si cei care nu-l inteleg. Deci poti fi intr-o singura categorie.
Cuma revenind la religie, cum poti si si ateu si credincios? Ma refer constient. Inconstient voi cica sunteti crestini dar deveniti atei daca situatia o cere. Se intampla si invers ce-i drept.
Ai zis ceva adevar acolo,dar daca tu crezi in toate, ai o problema,adica creci in Dumnezeu,dar crezi si in Budha,sau Zeus etc.Eu unul in privinta asta sunt sceptic.Sper ca m-ai inteles.
Vechi 30.12.2010, 20:45:51
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,seraphim7

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Ai zis ceva adevar acolo,dar daca tu crezi in toate, ai o problema,adica creci in Dumnezeu,dar crezi si in Budha,sau Zeus etc.Eu unul in privinta asta sunt sceptic.Sper ca m-ai inteles.
da,nu ai posibilitate sa slujesti la doi stapani sau sa stai cu fundul in doua barci.cale de mijloc nu exista,parerea me.
Vechi 31.12.2010, 14:33:20
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
da,nu ai posibilitate sa slujesti la doi stapani sau sa stai cu fundul in doua barci.cale de mijloc nu exista,parerea me.
Pai noi chiar daca ne afirmam cu tarie crestini,totdeauna suntem la mijloc,ca nu e zi in care vizitam si acceptam ceace ce ne ofera Diavolul,sau raul sau cum vrem sa ii zicem.Sustinem ca slujim Stapanului Hristos,dar in ascuns il tradam de nenumarate ori(sa ma contrazica cineva!!).Dar mai rau e cand nici macar nu suntem la mijloc ci suntem in ,,barca cealalta''si noi sustinem cu vehementa ca sunt ,,robii Domnului''.Dar asta se intampla tuturor,important este sa recunostem.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Astrologia adevar sau minciuna? Templier Knight Generalitati 5 15.01.2011 10:16:01
Astrologia, idolatrie, vrajitorie Vladimir-Adrian Vrajitoria 0 24.04.2010 15:24:19