![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
multumesc frumos, e totusi posibil sa fie orare diferite la alte biserici?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne , Iisuse Hristoase , Dumnezeul nostru , Dumnezeule a toata milostivirea si indurarea , Care ai nemasurata mila , nespusa si neajunsa iubire de oameni , cazand acum catre a Ta slava , cu frica si cu cutremur , aduc Tie multumire pentru binefacerile de care m-ai invrednicit pe mine nevrednicul robul tau . Te slavesc , Te laud , si Te cant ca pe un Domn , Stapan si facator de bine . Si iarasi cazand inaintea Ta , iti multumesc si cu smerenie ma rog nemasuratei Tale milostiviri , ca si de acum inainte sa-mi daruiesti faceri de bine , ca sa sporesc in dragostea de Tine si de aproapele meu . Izbaveste-ma de tot raul si necazul . Daruieste-mi liniste . Si ma invredniceste ca in toate zilele vietii mele totdeauna multumire sa-Ti aduc si sa graiesc si sa cant cele preabune Tatalui si Fiului si Sfantului Duh , acum si pururea si in vecii vecilor . Amin !+
|
|||
|
|||
![]()
Anul trecut am fost in biserica la trecerea dintre ani si m=am simtit extraordinar de bine in compania credinciosilor si a preotilor nostri dragi.Din pacate in acest an nu voi putea fi prezenta in biserica la orele 24,dar ma voi ruga acolo unde voi fi cu copiii mei,pentru ca Bunul Dumnezeu sa se indure de noi toti ,si sa ne indrume pe calea spre mantuire .Amin...."La multi ani!!!....cu bucurii si sanatate.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Te deum Laudamus ,un cantec special pentru cumpana dintre ani.Il puteti asculta aici,sunt mai multe variante :
http://www.youtube.com/watch?v=BLbNy...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=2UN35U5xFZM&translated=1 http://www.youtube.com/watch?v=sqwV9l-U8ds&translated=1 Slava si multumita lui Dumnezeu pentru toate! |
|
||||
|
||||
![]()
Asrazi la sfarșit de an, Doamne vin în Fața Ta
Să Îți mulțumesc Părinte c-ai păzit ființa mea Iar în anul care iată că aproape a trecut Mi-ai fost Doamne Călăuză, mi-ai fost Pavăză și Scut! Mulțumesc că-n orice clipă am simțit Iubirea Ta, Că ai fost în barca vieții când furtuna era grea... Iar când însetam pe cale și credeam că sunt înfrânt Tu mi-ai dat din apa vie care curge din Cuvânt! Mulțumesc de pacea sfântă ce mă-nvăluie mereu De când Te-am primit în viață ca Stăpân și Dumnezeu... Și de sfânta părtășie Doamne vreau să-Ți mulțumesc Când m-aplec în rugăciune și Îți spun cât Te iubesc! Mulțumesc pentru-ndurarea revărsată zi de zi Peste lume...peste țară și peste ai Tăi copii.... Pentru apă, pentru pâine, pentru tot ce ai creat... Mulțumesc că ești IUBIRE și ești Doamne minunat! Și Te-aș mai ruga Părinte pentru anul care vine Fă ca lumea-ntreagă Doamne să se-ntoarcă către Tine! Să răsune-ntreg pământul de cântări și bucurie, Rugăciuni și osanale închinate Doamne Ție! ( M. Luca )
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
Cumpana | crestinOrtodoxa | Calugarul | 20 | 09.09.2010 10:58:44 |
Rugaciunea | 14carol06 | Generalitati | 10 | 10.02.2009 08:43:20 |
Cum si unde ar trebui sa-si petreaca un crestin cumpana dintre ani ? | L.sorin | Generalitati | 78 | 25.01.2009 14:38:01 |
Rugaciunea | Laurentiu | Generalitati | 8 | 24.10.2006 20:01:58 |
|