![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
E o opinie pe care am mai auzit-o si i-am si urmarit la un moment dat veridicitatea...Si sa stii ca multa lume "pateste" ceva la varsta asta...
|
|
||||
|
||||
![]()
este prima data cand aud asa ceva si am cuboscut foarte multe persoane credincioase in viata mea.
|
|
|||
|
|||
![]()
:-) ti se pare ciudat,nu? Fa si tu niste verificari,e chiar interesant..Mie la 33 mi-a murit cineva din familie si parca mi s-a rupt un pilon de sustinere...Si acum ii simt lipsa..:-(
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ar fi fost ceva supranatural ca unul din decese sa se intample in anul in care am implinit 33 de ani? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca e vorba neaparat de decese..Cred ca e vorba de impactul pe care l-ar fi putut produce un deces asupra ta, la varsta aceea...Nu stiu ce sa spun..gandeste-te daca la 33 de ani vreun eveniment ti-a marcat/schimbat viata..Poate fi si ceva pozitiv cred eu...Poate ca ai primit o lectie de viata... Deci nu neaparat un deces poate avea un impact major asupra ta.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ba da si in rest...dar m-a marcat tare la 33...:-)...Mereu am crezut ca la 33 se va intampla ceva...si uite ca s-a intamplat...poate ca a fost doar un presentiment...dar ti-am spus, am mai vazut cazuri:-)
|
|
||||
|
||||
![]()
Aceasta este o varsta minunata!A maturitatii, a schimbarii in bine.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diferenta de varsta intr-o relatie! | marius007 | Generalitati | 98 | 11.05.2018 22:19:20 |
Copilul cu parinti in varsta | Floare alba | Generalitati | 13 | 15.11.2012 11:49:58 |
Diferenta de varsta | Anisia | Nunta | 18 | 31.05.2010 16:55:30 |
Probleme la varsta mea | TheKing | Intamplari adevarate | 49 | 03.07.2008 09:16:15 |
|