Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.12.2010, 18:37:43
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Heurtebise Vezi mesajul
Tu vorbesti serios? Te asteptai ca Moise sa iti dea detalii grosiere despre sodomie? .
Chiar daca voia saracul de el nu ar fi putut sa o faca. Moise se ridica deasupra clanului sau de salbatici , analfabeti si inculti numiti popor ales prin faptul ca a fost crescut la curtea faraonului si a apucat sa iasa cit de cit din tenebrele ignorantei, fiind expus la multe mistere ale egiptenilor inclusiv mituri pe care el le va adapta in noua linie religioasa pe care o va promova.

Daca ar fi stiut mai multe despre psihologia umana, ar fi vazut ca unii homosexuali sunt asa DIN NASTERE, adica, pe intelesul tau, ASA CUM I-A FACUT DUMNEZEU! si nu au cum sa schimbe acest lucru organic din fiinta lor. Am studiat in profunzime aceasta problema pentru ca am fost curios, si am primit confirmari, verificari si certitudini ca ASA ESTE!

Sa-i ceri unui homo din nastere sa se schimbe este ca si cum ti-as cere tie sa-ti lobotomizezi CREIERUL.

Deci omorirea "pacatosului" cu pietre si alte timpenii sunt rodul ignorantei de care SLAVA DOMNULUI AM SCAPAT!!! in ultimele secole!...iar doctrinele religioase nu mai sunt relevante ci doar ADEVARUL care reiese din cercetarea minutioasa(nu prin "inima" :))))) a datelor.

Cu inima este alta poveste, este si ea importanta insa nu cind vine vorba de invinuirea oamenilor, invinuire care-i izvorita din ura, dispret , isterie si fanatism....frate bun cu legionarismul si fascismul!
Reply With Quote