![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema este deosebit de grava cel putin pentru generatiile varstnice care au fost indoctrinate cu ateismul si dispretul pentru religie si mai ales pentru crestinismul ortodox. Eu am avut ocazia sa citesc Biblia hazlie si alte asemenea scrieri satanice. Ce sa mai vorbesc despre educatia atee de la scoala si din familie. In acest contest nici nu este de mirare ca generatia mea a fost condamnata dar nici copiilor nostrii nu le este mai usor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, mulțumesc pentru urările frumoase. La Mulți Ani! Fie ca Dumnezeu să ne aibă pe toți în pază și să ne întărească credința și dragostea pentru El și pentru aproapele nostru! Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]()
Si cum se intampla atunci cand glasul constiintei ( adica Duhul Sfant) striga in sufletul omului, bietul de el, ce sa aleaga? Incotro sa se indrepte?Are nevoie de Creatorul, de Tatal Ceresc, dar unde sa-L caute? Deci omul are revelatia divina, nasterea din nou, constientizarea existentei lui si nevoia de schimbare, dar unde sa caute? Unde sa gaseasca Biserica, adica "trupul Lui Hristos? Crezi cumva ca acest suflet 'prunc' are putere de discernere? Nu, cu certitudine NU. Depinde peste cine da, adica 'care este mana ce impinge leaganul'.
Poate sti experimentul facut cu un pui de maimuta in cusca caruia s-a pus un mop si bietul pui a fost convins ca este "MAMA" si nici nu concepea existenta fara .."ea". Avea puternicul sentiment de iubire si siguranta si protectie si apartenenta. Daca unui copilas i se da o suzeta el se simte foarte fericit si multumit si-si impaca chiar instictul de hranire, cel mai puternic din fiintele vii. |
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu, faci o mare greșeală dacă bagi în aceeași oală cultele neoprotestante cu sectele "gen MISA". Apropos, Gregorian Bivolaru este ortodox, ce părere ai?
|
|
|||
|
|||
![]()
Bivolaru face, poate fără să-și dea seama, voia diavolului. Și dacă e ortodox, ce? Ortodocșii sunt perfecți? Nici măcar nu știu dacă e credincios Bivolaru...Dar oricum, trebuie să se lepede de satana, căci botezat în ortodoxism este (cred că este...poate nu o fi)...La fel și restul oamenilor care au abandonat ortodoxismul trebuie să se lepede de diavol.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imaculata conceptie si Adormirea Maicii Domnului | petrut-angel | Biserica Romano-Catolica | 378 | 22.07.2013 13:47:04 |
despre conceptie | mar_alexandra | Generalitati | 2 | 01.12.2009 17:59:09 |
|