Citat:
În prealabil postat de Danut7
Desfranarea e orice act sexual fara casatorie.Poate exista desfranare si fara curvie.Desfranarea nu implica automat curvia.Curvia este depravare sexuala.. Adulterul reprezinta orice act sexual extraconjucal si infidelitate conjugala.Adulterul nu exista in afara casniciei.. Si mai este o categorie... Preacurvia depravare sexuala totala sau depravare sexual prin adulter..
|
Dar nu inteleg de ce trebuie sa dam vina pe CELALALT ??/ Adica daca barbatul face pacatul, EA,FEMEIA E DE VINA,CA L-A ISPITIT! Ba el e de vina, ca NU A rezistat ispitei! Si invers...daca femeia pacatuieste,barbatul e de vina???A zapacit-o de cap si a cazut ea in pacat?Nuu..Ea e de vina in cazul asta, ca s-a lasat sedusa cand nu era cazul.
De ce nu isi asuma fiecare vina si pacatul ??? E mai usor sa dai vina pe celalalt dar cred ca nu e o solutie...
Se spune din popor ca daca cateaua nu ridica coada, cainele nu merge dupa ea...deci...FEMEIA e de vina!..Eu nu sunt de acord! Daca esti barbat de barbat, poate sa ridice toate coada, ca tu iti vezi de drumul tau...Deci fiecare cu vina lui...Parerea mea..