Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2010, 22:03:33
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Din moment ce parintele Porfirie afirma ca rugaciunea merge mai bine cand se consuma mai putina apa, dar si sarea care determina setea, de ce nu l-am crede si pe cercetatorul care a ajuns sa fie atat de convins ca infometarea, care insa la el presupunea cantitati foarte atent combinate de vegetale, duce la un organism mai sanatos si o viata mai indelungata.

Dar bineinteles ca atunci cand vrei sa susti sus si tare ca homo sapiens s-a format in Africa, este dificil sa accepti ca noile descoperiri de homo sapiens mai antici au avut loc de curand in pesteri din Israel.

Interesant cum parintele Porfirie afirma ca Dumnezeu nu ar permite descoperirea remediului pentru cancer, care ramane sub nasul doctorilor, pentru ca foarte multi oameni au ajuns astfel in rai, plus ca citisem undeva ca aceste boli mai grele i-ar ajuta pe cei din neam sa se elibereze din legaturi. Sa fie leacul acesta lamaia, dar si altele de care am citit nu demult ?
Reply With Quote
Vechi 30.12.2010, 22:44:29
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=allteodora;285574]
Citat:
În prealabil postat de lilianap Vezi mesajul
Noutati de la John Hopkins

DUPA CE ANI DE ZILE A SPUS PACIENTILOR CA CHIMIOTERAPIA ESTE SINGURA
CALE PENTRU A INCERCA (CUVANTUL CHEIE E A INCERCA !) SA SE ELIMINE
CANCERUL, JOHN HOPKINS S-A HOTARAT SA PREZINTE SI CALEA ALTERNATIVA DE
TRATAMENT A MALADIEI.

Noutati in tratamentul cancerului de la John Hopkins :
...

"Noutati in tratamentul cancerului de la John Hopkins" ... greu sa mai primim ... a murit acum 150 de ani

am mari indoieli ca John Hopkins a spus cuiva ca "CHIMIOTERAPIA ESTE SINGURA CALE PENTRU A INCERCA (CUVANTUL CHEIE E A INCERCA !) SA SE ELIMINE CANCERUL, "

... exista chimioterapie in 1850?

si chiar "noutatile" sunt vechi de zeci de ani
Reply With Quote
Vechi 31.12.2010, 01:49:20
Miha-anca
Guest

Implicit

Cel mai convingator mi s-a parut Dr. Tulio Simoncini. Desi i s-a luat dreptul de a profesa, metoda sa de vindecare a cancerului cu bicarbonat de sodiu, local si pe cale bucala, s-a raspandit in lumea intreaga. Exista clinici in multe tari europene, dar si peste Ocean, care practica cu succes vindecarea cancerului prin metoda Simoncini. am citit desptre un medic din Germania, care a vindecat, spre surprinderea chiar a lui Simoncini, un cancer de cap femural doar cu bicarbonat administrat pe cale bucala!

Daca boala numita cancer e provocata de un funghi, Candida Albicans, ma gandesc ca ar trebui sa luam cu totii bicarbonat, macar preventiv...
Reply With Quote
Vechi 01.01.2011, 23:34:58
Rearbottoms Rearbottoms is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2010
Implicit

Sunt rezervat in ceea ce priveste citostaticele. Tatal meu a facut si dupa ce l-au chinuit bine de tot a murit. Mai mult rau au facut.
Medicatia asta e un fel de gluma proasta, chiar sinistra, te distruge cu totul si toata strategia e ca celulele canceroase sa cedeze inainte sa cedezi tu.

"Medicina moderna" - halal.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca ma puteti ajuta! Flory86. Umanitare 22 17.05.2013 14:38:10
Daca puteti sa ma ajutati! rusumadena Umanitare 2 06.11.2012 01:06:15
«Mariana Nicolesco – dacă n-ar fi existat, ar fi trebuit inventată» andra_v Generalitati 0 02.07.2012 16:22:33
Ajutati-ma daca puteti. Darkanian Generalitati 23 02.06.2011 11:18:32