Citat:
În prealabil postat de musafirul
Exista un cult al icoanelor la pagani (iar crestinii puteau prelua acest obicei). De asemenea, Dumnezeu "combate" in porunca a doua, inchinarea in fata icoanelor. De ce combate Dumnezeu asa ceva? Pentru ca nu exista?
|
Eu stiu prea bine cum decurge 'spalarea creerelor" si chiar daca ai auzit de legendele Olimpului si de dovezile arheologice si de dovezile istorice, de reprezentarile rupestre si de imaginile si scrierile arhaice care explica foarte clar ce insemna dumnezei straini, adica idoli, adica reprezentari ale zeitatilor pagane pe care Biblia ii numeste draci, tu tot repeti ca un papagal ineptiile pe care le repeta nenea predicatorul.
Altfel nu-mi pot explica neputinta intelegerii faptului, repetat la infinit,ca chipurile (pozele),picturile fetelor sfintilor nu pot fi draci ci sunt reprezentari figurative a chipurilor lor.Pentru ca este scris:
"De aceea și noi, având împrejurul nostru atâta nor de mărturii, să lepădăm orice povară și păcatul ce grabnic ne împresoară și să alergăm cu stăruință în lupta care ne stă înainte."