![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am o prietena, chiar aici pe forum, o femeie speciala:o femeie puternica, mama a patru copilasi, o sotie devotata care arata minunat:nevopsita,nefardata, nerujata. a nu "mazgali"opera Creatorului nu e o dovada de desconsiderare la adresa propriei persoane. a nu fi:fradata, machiata,vopsita nu inseamna a fi nesplata, nepieptanata, zdrenturoasa. s-au exagerat aceste aspecte tocmai ptr a se sustine o apologie a femeii "moderne" femeia crestina trebuie sa fie asa cum a lasat-o Dumnezeu:simpla, curata, modesta, iubitoare de Dumnezeu si familie, ingrijindu-se de fiintele pe care i le-a dat Dumnezeu in grija, impodobita cu virtuti crestine. nu e o rusine, nu e o degradare ptr femeie sa fie asa.ci e implinirea scopului ptr care a fost creara:de a aduce bucurie si mangaiere. odata cu emanciparea femeii aceste valori au fost rasturnate, ceea ce nu e bine.e adevarat ca azi e nevoie ca si femeia sa lucreze, ptr ca un singur salar in casa nu e suficient.e ok sa le faca si pe acestea, dar sa-nu neglijeze principala atributie:familia. scuze se pot gasi destule, motive asemenea.si crestini ortodocsi care au alte pretentii de la femei, pretentiii diferite de ce indeamna Biserica.Dar adevarul ramane unul singur, chiar daca ar fi propovaduit de o singura persoana.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Despre desfranarea intre sot si sotie | ionut12 | Generalitati | 136 | 14.05.2011 13:04:54 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Femeia/ Mama crestina | eduardd | Nunta | 52 | 26.05.2009 20:09:42 |
Postul si relatiile dintre sot si sotie | cmihai | Pocainta | 30 | 10.02.2009 14:23:52 |
|