Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2011, 15:03:35
marianviorel marianviorel is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
Avem timp avem timp pentru toate. Sa dormim sa alergam in dreapta si in stanga sa regretam ce-am gresit si sa gresim din nou sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine avem timp sa citim si sa scriem sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu avem timp pentru ambitii si boli sa invinovatim destinul si amanuntele avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare avem timp sa ne-alungam intrebarile sa amanam raspunsurile avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa aceea avem timp sa primim daruri si sa nu le intelegem avem timp pentru toate nu e timp pentru putina tandrete cand sa facem si asta, murim.
(Octavian Paler, “Scrisori imaginare”, 1979
DUMNEZEU SA-L OHIHNEASCA - ce ADEVARURI !!!!!
Reply With Quote
Vechi 04.01.2011, 15:19:58
NECTARIE NECTARIE is offline
Banned

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: BRASOV
Religia: Ortodox
Implicit

Dupa ce-ai lepadat cu totul impatimirea care leaga de simtire si de trup, strabatand intens cu mintea in chip priceput oceanul nesfarsit al cuvintelor Duhului (al Scripturii), cercetezi cu duhul cele ale Duhului. Dar primind de la acesta descoperirea tainelor ascunse, smerenia Te-a facut totusi sa alcatuiesti o lista cu multe locuri obscure din Sfanta Scriptura, pe care ne-ai trimis-o cerand de la mine, cel lipsit de orice virtute si cunostinta, un raspuns scris cu privire la intelesul lor mai inalt.Sf. Maxim Marturisitorul
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cuvinte de folos mirelat Pocainta 1181 29.04.2017 11:47:01
Cuvinte de folos aurel1211 Resurse ortodoxe on-line 15 27.07.2012 20:07:11
Cuvant de folos pentru suflet monica.miholca Rugaciuni 0 06.02.2009 21:58:04