Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2011, 15:22:16
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Tu te-ai indragostit vreodata Andrei? Ai spus cuiva asta? Siiiiii,te-a crezut papagaliceste doar ca ai spus tu??? Uite eu nu te cred asa papagaliceste! Vreau sa imi demonstrezi!Vreau sa te mai indragostesti o data VIZIBIL si vreau sa fie prezenta si presa,televiziunile pentru intarirea credintei tuturor in DRAGOSTE si sa observ si eu si toata lumea, CUM ARATA dragostea asta ,cum isi face aparitia IN SUFLETUL TAU!!!

Se poate una ca asta?Suna ciudat sau nu???:-)
Cam asta ai vrea si tu sa vezi cu Duhul Sfant! :-)
Nu, Melissa, nu suna ciudat. Paralela facuta de tine este foarte potrivita, insa iti scapa citeva elemente esentiale care NU LIPSESC intre doi indragostiti cu adevarat.
1. In functie de personalitatea ta, Re-afirmi dragostea catre celalalt, cit mai des posibil, prin mici actiuni si gesturi REALE, mai ales gesturi.
2. Iubitul/iubita nu dispare in neant pentru vre-o 2000 de ani. Stii vorba aceea din popor...Ochii care nu se vad se uita!
3. Ca urmare iubitul este ACOLO prezent, VIZIBIL,in carne si oase pentru a-ti acorda ajutor cind ti-e rau fara el/ea.
4. Mingiierea iubitului/iubitei este reala NU IMAGINARA, sau inchipuita. Mai ales stii la ce duce dragostea inchipuita, ..la tot felul de obsesii, daca nu mai rau! deci in loc de sanatate psihica, la depresie si aberatii.
Reply With Quote