![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne, Dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feței Tale neputințele și slăbiciunile mele cele multe. Frică mare m-a cuprins înaintea acestei încercări, în loc să mă cuprindă încrederea în pronia Ta și în grija pe care o porți oamenilor.
Dacă nu m-ar fi acoperit harul Tău, furtuna deznădejdii m-ar fi doborât la pământ. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care îl au aleșii Tăi înaintea încercărilor vieții, dar tot ce pot să fac este să cad cu frângere de inimă înaintea Ta și să Te rog să nu mă lași fără ajutor. Tu, Doamne, Cela Ce ești doctor ceresc, tămăduiește-mă prin mâna doctorului pământesc, ca să Te laud în toate zilele vieții mele. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc din suflet pentru rugaciuni, Eugen este la recuperare prea multe nu stiu deocamdata, Domnul sa-l intareasca si sa revina in familia noastra. Tot timpul gasesc mangaiere pe acest forum sa va dea Domnul la toti sanatate.
|
|||
|
|||
![]() Sa dea Domnul sa iasa cu bine de la recuperare. Greu pentru el, si pentru familie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eugen este deja in salon(camera lui)i-au dat sa manince si este in bun spirit mai are si chef de glume, are dureri mari dar primeste med necesare. Vineri speram sa fie acasa.Familia lui din California inca nu stie de necazul lui el o sa-i anunte dupa ce iese din spital este alegerea lui.
Rugaciunile in comun sint de mare folos, sa ne rugam totdeauna cind cineva alearga la ajutor. Doamne ajuta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa ne rugam in continuare, are nevoie inca de ajutor duhovnicesc, a suferit o interventie foarte dificila, recuperarea se va obtine in timp. Sa-l pomenim si pe Eugen in rugaciunile noastre si sa-l punem pe pomelnic in bisericile noastre! Doamne ajuta !