Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.01.2011, 19:50:30
bob2909 bob2909 is offline
Banned

Data înregistrării: 04.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mai frate teoria aceasta a fratiei tale e teoria cruciato-masonica,iudaista la origini ca nu exista draci.
Nu mai zic ca in poporul roman domnitorul Mihai Viteazul nu a fost iubit si nici respectat,ca pe acest domnitor l-au inselat dracii de s-a apucat si a bagat serbia in Tara Romaneasca,ca a legat taranii de glie.
De aceea Dumnezeu Iisus Hristos a ingaduit acum sa ii fie mutata statuia domnitorului Mihai Viteazu de la Universitate.
Iar de comunism,mai cauta mai frate pe net si vezi in cate sate romanesti din Tara Romaneasca exista un comunism crestin ortodox,ca pasunile,padurile,muntele /dealul de langa sat,faneata,raul era a intregului sat.Era proprietate in comun iar proprietarul era obstea satului.
O sa dau numai un exemplu,dar se pot gasi alte multe exemple:
http://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98t...rahova#Istoric
"Atât satul Ștefești cât și Scurtești s-au constituit ca așezări unde vom întâlni atât proprietate boierească dar și proprietatea țăranilor moșneni care trăiau în obști. Într-un alt document scris în 1690, se atestă existența comunei Ștefești în timpul lui Constantin Brâncoveanu 1688 –1714 ca sat care este înscris în condica de venituri și cheltuieli a domnului. Satul plătește dări către domn, alături de satele Chiojd, Starchiojd, Bataca, Ogrețin, Bătrâni, Drajna. "

Vin toti inselatii de draci cu ideile lor cruciate,sa schimbe credinta crestin ortodoxa cea curata de o au romanii,sa schimbe stilul de viata,sa faca cate si mai cate.
Ce "foc" ii aduce pe acestia aci,sa nu aibe liniste si pace,daca nu inselarea dracilor,focul dracesc al Iadului care arde in draci ?
Ii inseala dracii sa vina pe capul romanilor cu absurditatile lor de basme cavaleresti "eroice" cu Ileana Cosanzeana,ideal paganesc de frumusete feminina,si Fat Frumos alt ideal insuflat de draci de "erou",cu petreceri care tin trei zile si trei nopti si cu alte cate rataciri de i-au inselat dracii.
Si unii romani de ai nostri din cauza ca au fost hraniti cu nu stiu ce filme,sau povesti sau jocuri pe calculator de le-au facut unii inselati de draci,incep si dansii sa fie influentati de aceste absurditati.

Unii distorsioneaza invatatura despre Mihail Eminescu,Mihail Eminescu nu era pentru razboaie aiuristice "vitejesti" vedeti cum il prezinta pe Mircea cel Batran,nu ca un cruciat care care ca ideal "non nobis Domine non nobis sed nomini tuo da gloriam" ci ca pe un simplu roman,smerit:
"
Iata vine-un sol de pace c-o naframa-n vârf de bat.

(solul nu are nici macar un steag ci vine cu un insemn de pace simplu confenctionat)

Baiazid, privind la dânsul, îl întreaba cu dispret;
"Ce vrei tu?"
"Noi? Buna pace! Si de n-o fi cu banat,
Domnul nostru-ar vrea sa vaza pe maritul împarat."

La un semn deschisa-i calea si s-apropie de cort
Un batrân atât de simplu, dupa vorba, dupa port.
"Tu esti Mircea? "
" Da-mparate! "
"Am venit sa mi te-nchini,
De nu, schimb a ta coroana într-o ramura de spini. "
" Orice gând ai, împarate, si oricum vei fi sosit,
Cât suntem înca pe pace, eu îti zic: Bine-ai venit!
Despre partea închinarii însa, doamne, sa ne ierti;
Dar acu, vei vrea cu oaste si razboi ca sa ne certi
Ori vei vrea sa faci întoarsa de pe-acuma a ta cale
,
Sa ne dai un semn si noua de mila mariei-tale...
De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi,
Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi."
(vedeti hazul de necaz al romanului acolo,vorbirea "dreasa cu sare" etc;asta e atat de caracteristica neamului romanesc crestin ortodox,care o fi avut multe pacate,dar de a fi fanatici i-a pazit preabunul Dumnezeu.
Iar acum unii de ii inseala dracii tocmai aceasta de a fi bland,vor sa i-o schimbe romanului,sa ii induca fanatismul insuflat de draci.)
Inselatii de draci au fost comunistii, iar comunismul a fost DRACUL ABSOLUT.

Iar Domnia voastra daca considera , ca Domnitorul Mihai Viteazul a fost inselat de draci, "pesemne ca de aceea a reusit marea unire", ar trebuii sa vina cu argumente din cronicile istorice in care sa reiasa clar acest lucru,nu doar vorbe goale ce din coada au sa sune, "Și cu voi drapându-și nula, vă citează toți nerozii,
Mestecând veacul de aur în noroiul greu al prozii.","Dar lăsați măcar strămoșii ca să doarmă-n colb de cronici;
Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici"
dar eu as recomanda sa nu aruncati cu noroi intr-un mare domnitor al acestui neam. Nu de alta dar au fost destui care au aruncat, si pe timpul comunistilor, si acum pe timpul acestor lupii care se dau democratii, dar sfasie tara asta in bucatii.

Pentru a consolida Unirea, Mihai ia o serie de măsuri:

adoptă aceeași stemă pentru toate teritoriile (țările române)
construiește o biserică ortodoxă la Alba Iulia
acordă anumite înlesniri preoților și iobagilor români
numește ca mitropolit al Transilvaniei pe Ion de la Prislop.

Iar daca dumneavoastra va considerati "comunist crestin ortodox", trebuie sa recunosc ca asa ceva nu am mai auzit. Comunismul este in antiteza totala cu crestinismul, iar acest lucru il spun doar uitandu-ma in istorie si analizand faptele din istorie atat ale crestinilor cat si ale comunistilor. Sunt la polul opus din toate punctele de vedere,insa trebuie sa recunosc ca securitatea comunista a incercat sa isi faca loc prin Biserica Ortodoxa si sa murdareasca anumite suflete din Biserica. Daca a reusit acest lucru nu stiu, si nu am nici dovezi, ca drept dovada eu nu vorbesc doar asa ca sa vorbesc "aiurea"...

Dar sa ne uitam putin la evanghelii, cum evreii in momentul in care nu le convenea ce spunea Iisus, ce ziceau, pai ziceau ca are drac, ca e indracit, asa cum si azi, asa zisii "crestini" cand nu le convine ceva anume, ce spun, pai spun: are drac, e indracit.
"NIMIC NU E NOU SUB SOARE"

Insa eu tot va iubesc pesemne ca ati fii "ROMANI"

Last edited by bob2909; 05.01.2011 at 20:30:29.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noua teorie despre univers ! iuliu46 Stiri, actualitati, anunturi 2 19.06.2012 15:58:20
Despre univers... Prior of ORI Generalitati 229 17.06.2011 12:50:10
A aparut iPad-ul. laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 21 13.02.2010 22:03:05
Univers ORTODOX cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 21.01.2010 20:17:46
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia magnusfelyx Generalitati 6 30.12.2008 19:14:48