![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar Domnia voastra daca considera , ca Domnitorul Mihai Viteazul a fost inselat de draci, "pesemne ca de aceea a reusit marea unire", ar trebuii sa vina cu argumente din cronicile istorice in care sa reiasa clar acest lucru,nu doar vorbe goale ce din coada au sa sune, "Și cu voi drapându-și nula, vă citează toți nerozii, Mestecând veacul de aur în noroiul greu al prozii.","Dar lăsați măcar strămoșii ca să doarmă-n colb de cronici; Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici" dar eu as recomanda sa nu aruncati cu noroi intr-un mare domnitor al acestui neam. Nu de alta dar au fost destui care au aruncat, si pe timpul comunistilor, si acum pe timpul acestor lupii care se dau democratii, dar sfasie tara asta in bucatii. Pentru a consolida Unirea, Mihai ia o serie de măsuri: adoptă aceeași stemă pentru toate teritoriile (țările române) construiește o biserică ortodoxă la Alba Iulia acordă anumite înlesniri preoților și iobagilor români numește ca mitropolit al Transilvaniei pe Ion de la Prislop. Iar daca dumneavoastra va considerati "comunist crestin ortodox", trebuie sa recunosc ca asa ceva nu am mai auzit. Comunismul este in antiteza totala cu crestinismul, iar acest lucru il spun doar uitandu-ma in istorie si analizand faptele din istorie atat ale crestinilor cat si ale comunistilor. Sunt la polul opus din toate punctele de vedere,insa trebuie sa recunosc ca securitatea comunista a incercat sa isi faca loc prin Biserica Ortodoxa si sa murdareasca anumite suflete din Biserica. Daca a reusit acest lucru nu stiu, si nu am nici dovezi, ca drept dovada eu nu vorbesc doar asa ca sa vorbesc "aiurea"... Dar sa ne uitam putin la evanghelii, cum evreii in momentul in care nu le convenea ce spunea Iisus, ce ziceau, pai ziceau ca are drac, ca e indracit, asa cum si azi, asa zisii "crestini" cand nu le convine ceva anume, ce spun, pai spun: are drac, e indracit. "NIMIC NU E NOU SUB SOARE" Insa eu tot va iubesc pesemne ca ati fii "ROMANI" Last edited by bob2909; 05.01.2011 at 20:30:29. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 15:58:20 |
Despre univers... | Prior of ORI | Generalitati | 229 | 17.06.2011 12:50:10 |
A aparut iPad-ul. | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 21 | 13.02.2010 22:03:05 |
Univers ORTODOX | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 21.01.2010 20:17:46 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|