![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iti raspund printr-o taina: Taina Botezului, iata aceia care s-au nascut de sus din cer pecetluiti cu sigiliul Viului Dumnezeu, vor revenii impreuna cu Hristos pe pamant si vor avea o imparatie vesnica , iar imparatia omului nascut din pamant va cadea iar el va fi aruncat afara in intuneric, si in pamant se va intoarce pentru totdeauna...
Last edited by bob2909; 02.01.2011 at 16:57:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu am stiut ca OMUL e capul tuturor rautatilor, n-am stiut ca el este rau...dar daca tu zici, am sa incerc sa te cred , numai sa-mi raspunzi si mie la o intrebarea: Este Dumnezeu autorul si creatorul raului? ....eu cred ca intre intrebarile puse si raspunsul dat de tine, ar trebui sa intercalezi si cuv. DIAVOL, ISPITA, INSELARE... PS> care este cauza aparitiei sectelor NP? diavolul sau omul?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ceea ce priveste diavolul cum spune parintele Staniloaie, dracu era mic la romani, scaraoschi, mic, de ce, pentru ca romanul era crestin de 2000 de ani. Neamul asta era deosebit prin trairea profunda a credintei, insa am avut un hop, a venit fratele lui scaraoschi, fracsu’ modificat genetic, un fel de porcina , aviara injectata in sufletul neamului romanesc, comunismul care a atacat si sugrumat spiritul viu al acestui neam. Spunea Arsenie Boca : Luati aminte la Stefan care cu o mana de oameni induhovniciti tinea pe turci si pe tatari la granita. Cam asta e cu diavolul , ispite sunt dar tu fiind viu precum Domnul tau este birueste, cum ii spunea Dumnezeu lui Cain: “Când faci bine, oare nu-ți este fața senină? Iar de nu faci bine, păcatul bate la ușă și caută să te târască, dar tu biruiește-l!” Dar sa ne intoarcem la comunism, ca drac mai mare ca asta nu am vazut, pai iti spuneau in fata : omule Dumnezeu nu exista, Tu esti dumnezeu… In ceea ce priveste sectele trebuie sa o luam de la radacina. Iar la radacina este biserica universala intemeiata de apostoli. Iisus in evanghelia dupa Ioan, in cap 17 se roaga : “Ca toti sa fie una” facand referire la biserica. Pai daca capul Bisericii se roaga ca toti sa fie una iar in anul 1054 se produce marea schisma , astfel biserica se scindeaza in doua. Si aici a fost punctul culminant , de aici uite unde s-a ajuns la catolicism, ortodoxism, greco catolicis, protestantism, neo protestantism, si inca zece mii de secte. Si cine a fost de vina pentru asta, pai omul, omul fariseu cu mandrie si plin de invidie care L-a rastignit si pe Iisus, o satana, un antihrist. Zic antihrist pentru ca e opus lui Hristos care se roaga pentru unitate iar acum numai unitate nu e. Fiecare cu biserica lui si fiecare spune ca biserica lui este in adevar, si ca doar in biserica lui este prezent Hristos. Eu insumeaz toate in una singura adica Cetatea Ninive, unde Maxim Marturitorul spune ca este Biserica Neamurilor ca talcuire la faptul ca se spune despre Ninive ca este Cetatea cea mare a lui Dumnezeu. Si era de mers in ea cale de trei zile reprezentand leage firii, legea scrisa si legea harului. SI s-au schimbat multe , sa nu uitam ca sarbaturile de exemplu au fost date cu 13 zile inapoi, iar aceasta profetie apare la Daniel Cap 7 Vers 25:” și își va pune în gând să schimbe sărbătorile și legea”. Deci de vina pentru tot ce s-a intemplat in crestinism de 2000 de ani este surpriza!!! omul, care este fariseu , care este mandru, care a uitat adevarul si a iubit minciuna dar va primii pedeapsa cuvenita. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Felicitari! :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Of romane trezestete, intoarcete la radacina nemului tau sfant si crestin, intoarcete catre strabunii tai care si-au dat viata pentru tara si pentru credinta. Intoarcete catre sfintii neamului tau, intoarcete catre sfanta ta tara sfintita de apostolul Andrei si de cei care l-au urmat si au sfintit-o prin sangele lor de crestin. Revino in seva acestui popor, in seva credintei lui, in seva credintei adevarte, o seva pe care au gustat-o marii conducatori ai acestui neam, si au facut tot posibilul sa o apere, sa o protejeze, sa o imbratiseze , sa o uneasca cu fiinta lor, sa se uneasca cu adevarul credintei in toata fiinta lor. Stefan cel Mare, Vlad Tepes,Matei Corvin, Constantin Brancoveanu, Mircea cel Batran, Mihai Viteazu, icoane, n icoane pe care securitatea le lua si le ardea, precum face si astazi le arde.
Vreti sa vorbitii de sfinti, pai uitati-va cum au suferiit romanii nostrii in temnitele si inchisorile comuniste. Ca mai adud pe cate unu: ce tot vorbesti ma de babalacii aia! , aia sunt sfinti la pensie. Aia au suferit pentru noi si pentru tara asta, pentru ca au iubit si au indraznit, icoane, un Petre Tutea, un Tudor Greceanu, icoane pe care securitatea le lua si le ardea, ca sa nu ne intoarcem la adevar si la starea noastra de crestini autentici gata sa isi dea viata pentru credinta. Sa ne intoarcem catre Mihai Eminescu, romanul absolut, cum spunea Petre Tutea: “Suma lirica de voievozi romani”. Sa ne intoarcem catre valorile noastre crestine, catre adevaratele valori ale acestui neam. Pai cand a spus Eminescu : “Nu credeam sa-nvat a muri vrodata” , s-a facut tandari, s-a facut scrum tot, nu poate fi tradus, decat simtit si trait de neamul acesta crestin si viu, el nu a fost un miracol sau geniu ci a fost esenta acestui neam viu, care a trait credinta, in fiinta lui , nu cum vor astia acum sa simulam credinta prin obiceiuri si ritualurii. Crdinta trebuie traita, si cand o traiesti esti in stare sa mori pentru ea!!!!!!!!!! Cum era in basmul Murgu Legat, sau Zana Catalina, fat frumos se duce in grajd sa isi ia un cal , iar tatal sau ii da un capastru vechi sa il scuture, practic sa scuture ca sa trezeasca la viata. Cum spune credinta noastra trezvie, si treaz si viu, iar in grajd erau cai frumos inalti , unu si unu (gipuri, mertane , bmv-uri) dar el nu ia nici unul, ci scutura capastrul, si iese o martoaga amarata, plina de raie, adica memoria nemului, se trezeste la viata, ca un batran sfant care de abia merge, iar el ce face , o mangaie, si ii da jar (credinta), si se transforma intrun cal inaripat cu 12 aripi. Asa si noi trebuie sa facem sa trezim in noi memoria neamului, sa fim vii, si sa ii dam jar (credinta) si atunci ne vom apropria cu adevarat de Hristos. Hristos este roman, da fratilor asculta-ti-ma Hristos este roman. Si tot cei din neamul romanesc care sunt vii si treji il vor urma pe miel oriunde se va duce si vor asculta de El, ca El este domnul lor. Si tara asta care acum este amarata si mica dar nu saraca, nu saraca nu, ci bogata, se va ridica peste toate tarile pentru ca tara asta are mire, iar poporul roman v-a crestina toate popoarele aducandu-le la unitatea si fervoarea credintei pentru care Hristos se ruga :”Ca toti sa fie una”. Eu am citit ce spun cei de la Noul Ierusalim, i-am analizat si cercetat, precum spune Pavel, si intr-o privinta sunt de acord cu ce spun ei, si anume ca acest popor este un popor deosebit, unic, si in credinta si in iubire, special dar si ales de Dumnezeu, iar pentru acest lucru sunt gata sa marturisesc oricand pentru ca iubesc neamul asta romanesc si tara asta. VA IUBESC PE VOI, PE TOTI, ROMANILOR!!!!!!!!!!!! Last edited by bob2909; 03.01.2011 at 14:15:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi așa a apărut că și-au pus în gând ca să se bucure unii pe alții... numai de răul Domnului... ăla din ei...
Și de atunci omul caută să-l bucure pe diavol și crede că va fi fericit iar diavolul îl slujește ca să reușească acest deziderat absurd... și vor reuși împreună... la infinit... căci au programată în ei misiunea aceasta... i-au programat savanții și științificii și speculanții afaceriști și avocații răutății și tâlharii ți străinii de Dumnezeu ca să se asemene cu cel încurcat, cel tare încurcat și de frică să nu li se vădească prostia și păcatele, acesta le îmbină mâncarea cu încăpățânarea și se răzbună ei singuri apoi cu ochii închiși crezând că o să răspundă bețivii de faptele lor cele învârtoșate... și stau așa programați în nepăsare și inconștiență neștiind ce fac și cui muncesc... Adică vrând ei foarte tare ca să facă binele vor să facă răul, și-l fac crezând că au făcut binele căci din trufie și semeție, nu mai se vede ce fac sperând să fie socotit bine la infinit... să fie și ei apoi împreună cu el, să fie infinitul... fiindcă se vede mare ceva... căci el se supune perfect fricii gLumii exact ca gospodarul lăcomiei care își arată competența prin luarea la rost a celor care îl slijesc căci el este plin de munca de a da doar lecții, lecții de dat altora. Cine vrea să-i dau niște lecții? Lecții multe și serioase rău despre banul tău... ...ăla furat dar despre care tu crezi că l-ai muncit din greu... banul tău pentru care te iei la ceartă cu oricine, te iei de piept cu Dumnezeu, și te lauzi toată ziua ca și cum ai fii viu... tu împreună cu el, cu babanul... așa ca dintr-un superstiț, ca într-un film, în care ți se prezintă mereu meritele tale deosebite, la infinit... și faptele eroice cu care să te alinți și să te măgulești că cică iată ce element ai devenit... ...al șaselea element, deși sunt doar 4 elemente create: apă, foc, aer adică cerul sau golul sau tăria și pământ... pământul ăla care a ieșit din ape la început și după potop că cică după cădere dracool a devenit al cincilea element, a luat el locul întunericoolui de deasupra genunii... iar tu omule păcătos ai ajuns deci al șaselea element... mocirlikaa, de la moacă... moaca aia pe care o faci oridecâte ori vezi că ți se ivește prilejul... ''fericirii''... ratând clipa când ai fi putut să taci. Dar nu vă fie teamă căci vine El și al 7-lea element... Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu... ca să vă scape de cei 7 îngrijidoli obligatori... prin care ați fost educați de gLume ca să căutați la infinit ca să bucurați pe diavol, ca să-i fiți pe plac. Last edited by vsovivi; 03.01.2011 at 17:12:31. |
|
||||
|
||||
![]()
vsovivi, cuvinte multe, nimic concret, ca de obicei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi unde nu e nici Dumnezeu nu cere... așa că, ceva concret, uite, special pentru tine, al optulea element, concretul de obicei : cafiaua amară îndulcită cu zahăr cubbic, rezultând un ''voulez vous aha!'' îmbrăcat complet în alb... adică infinitul curat murdar, cum ar fi zis nenea... Iancu.
Last edited by vsovivi; 03.01.2011 at 19:20:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai zic ca in poporul roman domnitorul Mihai Viteazul nu a fost iubit si nici respectat,ca pe acest domnitor l-au inselat dracii de s-a apucat si a bagat serbia in Tara Romaneasca,ca a legat taranii de glie. De aceea Dumnezeu Iisus Hristos a ingaduit acum sa ii fie mutata statuia domnitorului Mihai Viteazu de la Universitate. Iar de comunism,mai cauta mai frate pe net si vezi in cate sate romanesti din Tara Romaneasca exista un comunism crestin ortodox,ca pasunile,padurile,muntele /dealul de langa sat,faneata,raul era a intregului sat.Era proprietate in comun iar proprietarul era obstea satului. O sa dau numai un exemplu,dar se pot gasi alte multe exemple: http://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98t...rahova#Istoric "Atât satul Ștefești cât și Scurtești s-au constituit ca așezări unde vom întâlni atât proprietate boierească dar și proprietatea țăranilor moșneni care trăiau în obști. Într-un alt document scris în 1690, se atestă existența comunei Ștefești în timpul lui Constantin Brâncoveanu 1688 –1714 ca sat care este înscris în condica de venituri și cheltuieli a domnului. Satul plătește dări către domn, alături de satele Chiojd, Starchiojd, Bataca, Ogrețin, Bătrâni, Drajna. " Vin toti inselatii de draci cu ideile lor cruciate,sa schimbe credinta crestin ortodoxa cea curata de o au romanii,sa schimbe stilul de viata,sa faca cate si mai cate. Ce "foc" ii aduce pe acestia aci,sa nu aibe liniste si pace,daca nu inselarea dracilor,focul dracesc al Iadului care arde in draci ? Ii inseala dracii sa vina pe capul romanilor cu absurditatile lor de basme cavaleresti "eroice" cu Ileana Cosanzeana,ideal paganesc de frumusete feminina,si Fat Frumos alt ideal insuflat de draci de "erou",cu petreceri care tin trei zile si trei nopti si cu alte cate rataciri de i-au inselat dracii. Si unii romani de ai nostri din cauza ca au fost hraniti cu nu stiu ce filme,sau povesti sau jocuri pe calculator de le-au facut unii inselati de draci,incep si dansii sa fie influentati de aceste absurditati. Unii distorsioneaza invatatura despre Mihail Eminescu,Mihail Eminescu nu era pentru razboaie aiuristice "vitejesti" vedeti cum il prezinta pe Mircea cel Batran,nu ca un cruciat care care ca ideal "non nobis Domine non nobis sed nomini tuo da gloriam" ci ca pe un simplu roman,smerit: " Iata vine-un sol de pace c-o naframa-n vârf de bat. (solul nu are nici macar un steag ci vine cu un insemn de pace simplu confenctionat) Baiazid, privind la dânsul, îl întreaba cu dispret; "Ce vrei tu?" "Noi? Buna pace! Si de n-o fi cu banat, Domnul nostru-ar vrea sa vaza pe maritul împarat." La un semn deschisa-i calea si s-apropie de cort
Un batrân atât de simplu, dupa vorba, dupa port. "Tu esti Mircea? " " Da-mparate! " "Am venit sa mi te-nchini, De nu, schimb a ta coroana într-o ramura de spini. " " Orice gând ai, împarate, si oricum vei fi sosit, Cât suntem înca pe pace, eu îti zic: Bine-ai venit! Despre partea închinarii însa, doamne, sa ne ierti; Dar acu, vei vrea cu oaste si razboi ca sa ne certi Ori vei vrea sa faci întoarsa de pe-acuma a ta cale, Sa ne dai un semn si noua de mila mariei-tale... De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi, Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi." (vedeti hazul de necaz al romanului acolo,vorbirea "dreasa cu sare" etc;asta e atat de caracteristica neamului romanesc crestin ortodox,care o fi avut multe pacate,dar de a fi fanatici i-a pazit preabunul Dumnezeu. Iar acum unii de ii inseala dracii tocmai aceasta de a fi bland,vor sa i-o schimbe romanului,sa ii induca fanatismul insuflat de draci.)
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 05.01.2011 at 04:10:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar Domnia voastra daca considera , ca Domnitorul Mihai Viteazul a fost inselat de draci, "pesemne ca de aceea a reusit marea unire", ar trebuii sa vina cu argumente din cronicile istorice in care sa reiasa clar acest lucru,nu doar vorbe goale ce din coada au sa sune, "Și cu voi drapându-și nula, vă citează toți nerozii, Mestecând veacul de aur în noroiul greu al prozii.","Dar lăsați măcar strămoșii ca să doarmă-n colb de cronici; Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici" dar eu as recomanda sa nu aruncati cu noroi intr-un mare domnitor al acestui neam. Nu de alta dar au fost destui care au aruncat, si pe timpul comunistilor, si acum pe timpul acestor lupii care se dau democratii, dar sfasie tara asta in bucatii. Pentru a consolida Unirea, Mihai ia o serie de măsuri: adoptă aceeași stemă pentru toate teritoriile (țările române) construiește o biserică ortodoxă la Alba Iulia acordă anumite înlesniri preoților și iobagilor români numește ca mitropolit al Transilvaniei pe Ion de la Prislop. Iar daca dumneavoastra va considerati "comunist crestin ortodox", trebuie sa recunosc ca asa ceva nu am mai auzit. Comunismul este in antiteza totala cu crestinismul, iar acest lucru il spun doar uitandu-ma in istorie si analizand faptele din istorie atat ale crestinilor cat si ale comunistilor. Sunt la polul opus din toate punctele de vedere,insa trebuie sa recunosc ca securitatea comunista a incercat sa isi faca loc prin Biserica Ortodoxa si sa murdareasca anumite suflete din Biserica. Daca a reusit acest lucru nu stiu, si nu am nici dovezi, ca drept dovada eu nu vorbesc doar asa ca sa vorbesc "aiurea"... Dar sa ne uitam putin la evanghelii, cum evreii in momentul in care nu le convenea ce spunea Iisus, ce ziceau, pai ziceau ca are drac, ca e indracit, asa cum si azi, asa zisii "crestini" cand nu le convine ceva anume, ce spun, pai spun: are drac, e indracit. "NIMIC NU E NOU SUB SOARE" Insa eu tot va iubesc pesemne ca ati fii "ROMANI" Last edited by bob2909; 05.01.2011 at 20:30:29. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 15:58:20 |
Despre univers... | Prior of ORI | Generalitati | 229 | 17.06.2011 12:50:10 |
A aparut iPad-ul. | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 21 | 13.02.2010 22:03:05 |
Univers ORTODOX | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 21.01.2010 20:17:46 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|