![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In al doilea rand, am o mare mare rugaminte!!!!!!!!!! Fa-ti pomana cu noi, adica cu toti forumisti ortodocsi, mai specific CU NOI ORTODOCSII de pe acest forum si schimbati denumirea de ortodox de la pagina ta cu cea de mason sau cu orice altceva... Faci tu asta pentru noi? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Se abțin? Hai că m-ai făcut să zâmbesc... Se abțin? Este scopul lor declarat de a stârpi creștinismul și se abțin?
|
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Amfilohie mai bine si-ar sfatui ascultatori sa nu mai voteze cu PDL la viitoarele alegeri,asta daca este patriot (nu zic nationalist,ca mai degraba parintele Amfilohie pare nationalist,adica si mai mult ca un patriot.
Ca pentru un nationalist probabil actuala guvernare PDL+UDMR e cea mai anti-nationala de dupa guvernarile dinainte de Unirea Moldovei cu Muntenia) si nu vrea sa vada Romania dusa de rapa. Daca mai vine un guvern PDL dupa actualul guvern PDL e foarte probabil ca multe paduri din Romania si mult teren agricol o sa ajunga in posesia cetatenilor de alte etnii,care nici macar nu sunt cetateni romani. Deja se intampla asta de acum cu padurile. Nu mai zic ca statul roman,alcatuit majoritar din romani nu mai dispune de zacamintele de petrol de pe teritoriu tarii ca au fost vandute toate,ca au fost vandut si CFR marfa,impreuna cu o parte din caile ferate construite de poporul roman sub binecuvantarea lui Dumnezeu inainte de venirea comunistilor si sub regimul comunist; ca s-a vandut si multe sucursale ale Electrica,ca s-au vandut si hidrocentrale multe (pe vremea inselatilor de draci din celalalt guvern PDL + PNL http://www.curierulnational.ro/Eveni...izare+cu+Eviva) etc. Dl Tariceanu nu e mason,ca e catolic,asemenea nici dl Basescu nu e mason,dar sincer ce imi pasa,daca sunt posedati de draci si duc tara de rapa?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Videoul tau nu are dovezi clare documentate ci doar speculatii si chiar daca cetatenii de origine evreiasca sunt implicati asta nu inseamna nimic concludent....dec it faptul ca insiruirea respectiva este un ex de discriminare ! |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit forumul cu atentie, placere, uimire, revolta, manie, dragoste, cu o gramada de sentimente mestecate. Am vazut cruciati, ultraortodocsi, extremisti, pacifisti, masoni, ehovisti etc...
Cred ca toti suntem creatia lui dumnezeu, si ca planul lui sigur va fi unul care sa ne avantajeze pe noi cei care credem in el si-i respectam poruncile.Am vazut ultraortodocsii uniti in principii fundamentaliste, atacand vehement orice nu este pe placul lor sau ma rog conf principiilor ortodoxe, atacand chiar si atunci cand li se argumenta corect, o gramada de probe. Fac o marturisire care ma doare sa recunosc asta, si in acelasi timp ma invata ca trebuie sa cercetez inainte de a-mi da cu parerea despre anumite lucruri. Traiesc de o gramada de timp intre catolici, eu insumi fiind catolic, intre ortodocsi, rudele sotiei mele,sotia mea finnd ortodoxa, acum convertita la catolicism, penticostali, amici-cunostinte, martori ai lu Iehova - prieteni , colegi de servici : Daca as fi in postura sa investesc pe cineva sa aiba grija de casa mea, de banii mei, de copii mei, de toate lucrurile mele, as alege un martor al lui Ehova si as fi sigur ca toate sunt pe maini bune si de incredere. Cu toate ca nu sunt in deplina armonie cu toate principiile lor. Ii cunosc foarte bine, si tot ce s-a scris aici despre agresivitatea lor sunt doar minciuni. Acum intreb; Cine este omul lui dumnezeu ? Cel care zice ca crede in dumnezeu sau cel care fece ce spune dumnezeu. Apropo, nu amestecati politica cu Dumnezeu. Nu sunt compatibile. Ceea ce se intampla astazi cand stau mana-n mana, dupa umila mea parere este o legatura impotriva naturii si a lui D.zeu, chiar daca este parafata de cei prea inalti.Sa nu sariti la gatul meu acum, mi-am dat si eu cu parerea din cele traite personal de mine fiind o persoana dornica de cunoastere, hipersensibila as zice eu. As dori ca intr-o zi sa am incredere sa las averea mea si toate bunurile mele in grija unui frate de al meu catolic, sau a unui frate ortodox, fara sa-mi fac griji ca voi fi deposedat de ele. Inchei cu speranta ca nu am suparat pe cineva, si ca dumnezeu va avea grija ca noi cei care dorim sa ne mantuim , ne va arata adevarata cale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai mare incredere decat in iconomia Lui nu poti avea in nimeni. In rest, sunt mai multe de povestit, dar toate la timpul lor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai si asta nu este o dovada!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|