![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trebuie sa intelegem ca timpul este un simplu parametru al Cosmosului gandit de Hristos, Ratiunea care le-a gandit si planuit pe toate. Este evident ca Dumnezeu a preferat sa creeze Universul in timp, in intervaluri numite "zile", desi ar fi putut foarte bine sa le aduca instantaneu la fiinta pe toate, dintr-o data. Deci Universul ar putea foarte bine sa aiba 14 miliarde de ani vechime fara a contrazice Biblia. Nu uitati, timpul nu-I slabeste atotputernicia Lui Dumnezeu, El nefiind nicidecum conditionat in vreun fel de timp. Mai mult, in "veacul viitor" sau in "ziua a opta" pe care cu totii o asteptam dupa Judecata, timp nu va mai fi: Apocalipsa 10, 6 Și s-a jurat pe Cel ce este viu în vecii vecilor, Care a făcut cerul și cele ce sunt în cer și pământul și cele ce sunt pe pământ și marea și cele ce sunt în mare, că timp nu va mai fi,
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 09.09.2011 13:09:26 |
|