![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dovezi sunt destule, cazuri numeroase. |
|
|
|||
|
|||
|
Da sunt o gramada!In primul rand tre sa te interesezi si apoi sa ai ochi sa le vezi si o minte deschisa ca sa le intelegi.
|
|
|
|||
|
|||
|
prezinta-mi cate unu din fiecare sau taci.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu poate nimeni sa-ti prezinte pe viu un demonizat, ca nu dispune de asa ceva, decat numai date informative stocate electronic, marturiile unora sau altora; daca vrei sa vezi exorcizari, ia legatura cu cei care fac asta si poate poate vei vedea cu ochii tai.
|
|
|
|||
|
|||
|
atunci sa nu zica ca exista dovezi.. si by the way era vorba de levitatie si vorbire in limbi nu altceva.. hai sa scoatem vb in limbi ca aia o mai gasim pe net la pocaiti si carismatici.. dar levitatia.. vreo dovada?
|
|
|
||||
|
||||
|
in viata mea de crestin am avut ocazia sa vad multe cazuri cu "demonizati".
nu vorbesc de clipurile prezentate la tv sau pe net. imi aduc aminte cum fiind in drum spre Frasinei, m-am oprit putin la Muereasca. era Maslu. cateva femei se rostogoleau si urlau. sincer va spun, chiar si la vremea aceea a trebuit sa duc munca de convingere, cu mine insumi, ca sa cred ca ce vedeam era real. mi se parea atat de teatral si de uman ... dar cea mai tare aventura de gen am trait-o la biserica unde mergeam. preotul foarte evlavios si traitor. la un moment dat apare langa mine un tanar, despre care mi s-a spus ca este indracit. in general era linistit. dar tocmai in momentele importante, cand te rugai mai cu foc, incepea... tremura, gemea, scotea sunete neinteligibile, cu o voce groasa, ireala. nu pot spune in cuvinte ce simteam atunci, eu si cei de langa mine. sa fii la strana, sa citesti sau sa canti si sa-l auzi pe ala in spatele tau... chiar imi aduc aminte, la o liturghie, nu mai stiu in ce moment, a strigat "sunt rusinat! sunt rusinat!" erau momente cumplite. chiar si in casa, mi se parea ca trosneste mobila, ca vad umbre, uhhhh! a fost o experienta teribila. a durat cam o luna, duminica de duminica. a fost dus chiar si la Sihastria, de cativa crestini. pe urma a disparut brusc, asa cum a venit. ulterior am aflat ca tipul era student la teatru si ca TOTUL facea parte dintr-un proiect initiat de el in cadrul facultatii ... |
|
|
|||
|
|||
|
haha tare faza... personal eu nu contest ca exista indraciti, draci sau poltergeist dar nu le acorda importanta nici lor nici acestor fenomene.. astea sunt umbre,nimic..
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
app uite o dovada ca aceste abilitati paranormale exista: http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ&feature=fvw ori ce om cu putin antrenament poate face asa ceva. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
(sau poate faci misto si atunci te inteleg ) Last edited by cocacoc; 14.01.2011 at 10:31:39. |
|
|