![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este putin lucru ca a venit in biserica? Adevarat ca era foarte diferit ca cei de acolo,dar nu-i speriati pe tineri,lasati-i sa vina si apoi cu frumosul le vorbiti
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Yasmina;322728]Eu ma bucur sincer ca acel tanar era la biserica!!!Poate in prima zi nu s-a imbracat el foarte reusit,dar in timp vazand care-i"trendul"in biserica se va da dupa el,mai ales daca are urechi de auzit pt sfanta slujba!
Este putin lucru ca a venit in biserica? Adevarat ca era foarte diferit ca cei de acolo,dar nu-i speriati pe tineri,lasati-i sa vina si apoi cu frumosul le vorbiS Si mie imi creste inima de bucurie cand astfel de tineri vin la biserica.Maine renunta la tepi,poimaine la cercel si tot asa.Maria Egipteanca oare cat de decenta era cand a cazut la picioarele Mantuitorului? Si eu la inceput mergeam cam inadaptat dpdv al vestimentatiei,dar apoi cu cat se trezea constiinta in mine imi dadeam seama unde gresesc.Am inceput singurica sa imi pun fusta ,esarfa pe cap fara sa ma ia cineva peste picior. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vreau sa ma spovedesc dar imi e rusine | patricia2006 | Generalitati | 125 | 20.07.2012 14:17:07 |
Sa nu ne fie rusine cu nimeni! | Laura19 | Generalitati | 47 | 13.04.2012 01:23:50 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
|