![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. In ortodoxie nu exista acestea din pacate. La catolici (de ambele feluri) macar sunt toate reglementarile astea umane, de la un singur om, adica Papa. La noi scrie fiecare altceva. 2. Tu unde gasesti sfanta traditie, ca nu m-am lamurit. 3. Eu ma refeream la sursa initiala, adica la Iisus, la voia sa, la ceea ce a spus el, nu la intermediari, la ceea ce au inventat oamenii pe parcurs. Toate scrierile mentionat de tine sunt bune, dar nu sunt ale lui Iisus. Nu stiu daca intelegi ce vreau eu sa spun. Ca uite, chiar scrise: exista diferente intre regulile confesiunilor. Definitia lingvistica a termenului "smerit" este corecta (primul rand, ca restul ceea ce a citat fata de mai sus, n-am inteles ce prostii sunt). Problema este ce care acceptiune este folosita in credinta si in ce mod. Ca am impresia si aici fiecare foloseste de fapt un amestec.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 15.01.2011 at 15:25:43. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu nu vrea suferinta omului | caty_deea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 07.02.2011 23:14:52 |
Dumnezeu vrea sa omoram oameni? | rightful8912 | Din Vechiul Testament | 52 | 22.11.2010 08:20:23 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
Viata lui Iisus ,cum vi se pare filmul ,stiti mai multe despre el? | tigerAvalo9 | Generalitati | 12 | 08.11.2008 13:13:18 |
|