![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la zeciuiala Isus ne spune ceea ce ati spus; dar primele cuvinte sint: dreptate, mila si credinciosie. Iar sfintul apostol Pavel ne spune ca tot ceea ce dam sa dam cu inima buna, si ceea ce ne prisoseste, pentru ca asa darul nostru este si in folosul nostru: "17. Nu că doar caut darul vostru, dar caut rodul care prisosește, în folosul vostru." Deci ma straduiesc sa dau tot ceea ce-mi prisoseste. Daca e mai mult de 10% nu trebuie sa ma ingrijorez, daca e mai putin, nu trebuie sa ma ingrijorez. Deci noi incercam ca atunci cind dam sa dam cu dragoste, si nu facem calcule, pentru ca asa a spus si Isus, si sfintul apostol Pavel. Referitor la apostolatul pe care il fac sectele: avind in vedere cele expuse in postarile mele anterioare, eu nu am condamnat membrii sectelor sau cultelor. Multi dintre ei sint de buna credinta si cred ceea ce spun. Insa, daca pastorii dumneavoastra considera ca eu ma mintuiesc daca urmez credinta mea, de ce va mai trimit la usa mea cu intentia de a ma convinge sa merg la adunari. Pentru mine raspunsul e dat de zeciuiala. Ati putea veni sa-mi spuneti: "Poftim Sfinta Scriptura; cititi si meditati cit mai mult; respectati cele 10 porunci ca baza, in rest va va lumina Duhul Sfint.'' Dar stiti prea bine ca nu fac asa, iar mie mi se pare ca aceasta zeciuiala e foarte tentanta. Nu exista nici o deosebire intre oameni; insa totusi, Isus nu s-a revelat tuturor. Dupa inviere nu S-a aratat tuturor, nu S-a ridicat la cer in fata tuturor, Duhul Sfint nu a coborit asupra tuturor. Deci Isus ne indruma prin anumiti alesi, iar eu nu pot spune ca nu am nevoie de ajutor in drumul meu catre Isus. Iar cel mai mare ajutor pe care ni-l da Biserica este iertarea pacatelor si impartasirea cu Trupul si Singele Domnului nostru Isus Cristos. Pentru ca numai cel ce "maninca Trupul Meu si bea Singele Meu are viata vesnica." Nu v-ati pus niciodata intrebarea ca v-ati putea pierde viata vesnica pentru ca nu respectati acest verset din biblie? Oare versetul din epistola catre Timotei nu va pune pe ginduri? "Iar când se luptă cineva, la jocuri, nu ia cununa, dacă nu s-a luptat după regulile jocului." Nici Isus, nici sfintul apostol Petru, Pavel, Ioan sau Iacov nu au vorbit degeaba despre amagitori. Iar eu cred ca conducatorii sectelor (pe care nu prea ii stie lumea, si cine oare lucreaza in intuneric?), sint amagitori; ei cistiga bani, iar dumneavoastra va puteti pierde viata vesnica. Last edited by nutucutu; 15.01.2011 at 20:45:54. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|