![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu asta conteaza.. Doamne asa cu capul fara umeri si in nor suntem?Daca au facut asa ceva nu mai putem avea incredere in ei.. ne arata ce fel de caractere au.. actul in sine e o necinstirii a chemarii si slujirii lor.. sa fie decapitati!Cu lucrurile sfinte nu te joci.. nu merge cu caldicel... totul trebuie transat..
|
|
|
|||
|
|||
|
In cazul asta se arata prostia crestinilor.. Cat de usor se lasa fraieriti si manipulati.. fara suparare..
|
|
|
||||
|
||||
|
Ce simplu și ușor , e a sta pe margine și a arunca cu pietre ! Suntem mari campioni la așa ceva !
|
|||
|
|||
|
Daca n-ar fi povestea cu Securitatea si dosarul, ar gasi ei altceva !
|
|
|
||||
|
||||
|
Normal, pentru că ar crește prea mult stiva de pietre nefolosite, plus că mare plictiseală ar fi ! . . .
|
|||
|
|||
|
Foarte simplu.. Eu daca m-as face popa si as face asa ceva fiind chiar daca prin constrangere singur "mi-as lua capul".. M-as dezbraca de sutana si m-as considera nevrednic.. pana la urma si asta e un fel de lepadare de Hristos... Ce usor e sa stai cu mainile in san..
|
|
|
|||
|
|||
|
Ironic faptul ca tocmai un anti-(orice nu e ortodox) spune asta. Cu atat mai mult cu cat chiar tu ai initiat acest topic si multe altele care instiga la ura.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred ca e vorba de prostie si manipulare, ci de bunatate si iertare.
|
|
|
|||
|
|||
|
De ce sa-i iertam cand probabil ca si acum fac mismasuri prin umbra, si cand sunt atatia care abia asteapta sa le ia locul?de ce sa nu le dam lor o sansa?in oamenii astia nu mai are rost sa ne punem increderea.. sa ne riscam asa.. Gandeste-te daca le parea rau si erau mustrati de constiinta ieseau ei in fata si ziceau.. da nene am gresit.. Da acu cand le-o ajuns glontu la ureche incep sa se morcoveasca... De ce nu ganditi si voi logic?Multi dintre ierarhii astia sunt mai perversi decat mine si tine.. corupti s.a.m.d... Bunatatea nu e proasta!M-ai fraierit o data rusinea ta.. M-ai fraierit de doua ori rusine sa imi fie!
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu zic ca ar fi mielusei, dar ce ne sta noua in putere sa facem? Avem posibilitatea sa-i excludem din cler? Fiecare va da raspuns de faptele sale. Cred ca mai folositor imi e sa-mi cercetez propriile josnicii decat pe ale altora.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Comunicat de presa din partea Patriarhiei Romane | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 442 | 09.07.2022 09:57:31 |
| COMUNICAT DE PRESA TANACU | TANACU | Stiri, actualitati, anunturi | 50 | 15.01.2011 17:00:37 |
| Comunicat de Presa | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 14.08.2010 14:49:50 |
| Planul de atac al SUA impotriva Iranului este PREGATIT | absolutep0wer | Generalitati | 42 | 11.08.2010 20:56:19 |
| Comunicat de presă | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 24.09.2009 05:49:55 |
|
|