Am citit cu mare interes tot ce este postat...Dumnezeu EXISTA! chiar si celui care nu crede Dumnezeu ii trimite semne, pe care de multe ori nu le vede sau nu stie sa le interpreteze...si am observat ca exista multi oameni care se indoiesc de existenta Lui.Va voi povesti ce mi s-a intamplat cu cativa ani in urma....am mers cu fratele meu si cu nasul meu la o manastire intr-o duminica....atunci cand am ajuns acolo era destul de aglomerat, fiind sarbatorita Adormirea Maicii Domnului. La putin timp dupa ce am intrat in biserica observ fara sa vreau ca o femeie a pierdut 1 leu din buzunar (nu am obiceiul sa intru in biserica doar ca sa studiez oamenii, dar bancnota a cazut exact in fata mea)...normal ca i-am returnat banii si in momentul acela nu am dat mare importanta intamplarii...la pangar se afla un batran calugar si era destul de aglomerat...am ales o carte si am mai stat cateva minute sa aleg cateva iconite si cand a venit momentul sa platesc batranul calugar a uitat sa-mi ceara bani si pt carte (era 4 lei) dar i-am reamintit pentru ca asa era corect...dansul mai imi inmana o carte cadou :)...probabil si-a dat seama ca sunt de departe si nu pot ajunge acolo prea des..in fine...sa nu ma pierd in detalii...cand a fost momentul sa plecam, nasul meu s-a oferit sa ne plateasca microbuzul (si mie si fratelui meu). Cand am ajuns acasa, am observat ca noi mai aveam EXACT 5 lei in buzunar (banii de microbuz). Pura coincidenta? Nu prea cred!! de ce EXACT 5lei?de ce nu 1-2lei in plus sau in minus? Acum sa nu intelegeti ca era vorba de bani...ideea in sine conteaza: aceea ca Dumnezeu ne priveste si ne rasplateste daca alegem sa facem ceea ce este bine. Daca alegeam sa profit de aglomeratie si de neatentia celor din jur (ispitele sunt la tot pasul) probabil ca nu aveam nici constiinta impacata. Sa nu credeti ca am postat asta ca sa ma laud, Doamne fereste!! am pacatele mele, si nu sunt putine! Doar vreau sa va spun ca Dumnezeu ne trimite semne si minuni zilnic....TREBUIE DOAR SA DESCHIDEM OCHII SUFLETULUI SI SA LE VEDEM.
DOAMNE AJUTA!
stiu ca am scris cam mult:) va multumesc daca ati avut rabdare sa cititi pana la capat si sper sa fie cuiva de folos
|