Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2011, 00:23:50
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
este chiar un banc simpatic,eu din nefericire am avut ocazia sa aud adevarate bancuri blasfemitoare la serviciu...asta-i doar simpatic si cu un mic mesaj la adresa rugaciunilor care uneori sunt luate in afara contextului!!!

Cu Dumnezeu insa,orice este posibil!Este mai greu cand te rogi pentru o relatie cu o persoana prestabilita,chiar daca Dumnezeu are neinfinita putere sa indeplineasca orice rugaciune,este vb in acest caz de a doua persoana,aia pe care TU VREI"sa fie cu tine"-Dumnezeu va tine cont si de parerea acestei persoane,iar daca ea nu te place/agreeaza ,nu o va fermeca pur si simplu,pentru a-ti satisface tie dorinta egoista.
Asta se intampla in vraji si farmece,cand libertatea personala a unui individ nu este respectata,si se ajunge la incantatii si apel la lucrari diavolesti pentru a subjuga o persoana pe care ti s-a pus pata dar care nu-ti da atentie pt ca NU TE PLACE(liberul ei arbitru).
De aceea eu cred ca decat sa ne pierdem timpul cu rugi de cerere pentru persoane CARE CREDEM NOI ca ne sunt potrivite,mai bine ni-l petrecem cu rugi in care cerem pe cineva PE CARE DUMNEZEU NI-L CREDE POTRIVIT!

Păi asta am zis și eu. Să cerem de la Dumnezeu să ne scoată fata potrivită în cale. Nu m-am referit la una care ni se pare nouă că este bună. Că noi suntem oameni și greșim!
Doamne ajută!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Recomandare duhovnic Drumul taberei (Bucuresti) si alte intrebari Petre. Intrebari utilizatori 1 04.04.2012 18:24:21
O recomandare cred_cu_adevarat Generalitati 3 27.11.2011 19:01:43
întrebare + recomandare VladCat Generalitati 5 20.07.2011 10:48:19
recomandare emilliann Generalitati 6 27.01.2009 01:08:17
Recomandare de la preot CristianB Resurse ortodoxe on-line 28 26.06.2008 23:57:08