![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Si am uitat ce era mai important: apelând la ghicitul în orice (de la bobi si pina la stele), ne departam de Dumnezeu, deoarece, acceptând astfel de practici diavolesti, nu facem decât sa-L negam pe El si Învatatura-I.
|
|
|||
|
|||
![]()
ne aruncam practic in bratele demonilor !
|
|
|||
|
|||
![]()
Zodiacul e o prostie, dacă scrie că mâine leul se căsătorește, mâine vei vedea toți leii căsătorindu-se? E adevărat că observăm caracteristicile zodiei noastre și ni se potrivesc, însă dacă ne-am uita la trăsăturile altor zodii, am vedea că și acelea ni se potrivesc în aceeași măsură. Regăsim în străfundurile sufletului nostru câte puțin din toate trăsăturile de caracter pe care le poate avea un om.
|
|
||||
|
||||
![]()
Măi fraților măi, cu asta nu se glumește. Citiți ce este scris în Lege:
Deuteronomul 18: 9. Când vei intra tu în pământul ce ți-l dă Domnul Dumnezeul tău, să nu te deprinzi a face urâciunile pe care le fac popoarele acestea. 10. Să nu se găsească la tine de aceia care trec pe fiul sau fiica lor prin foc, nici prezicător, sau ghicitor, sau vrăjitor, sau fermecător, 11. Nici descântător, nici chemător de duhuri, nici mag, nici de cei ce grăiesc cu morții. 12. Căci urâciune este înaintea Domnului tot cel ce face acestea, și pentru această urâciune îi izgonește Domnul Dumnezeul tău de la fața ta. 13. Iar tu fii fără prihană înaintea Domnului Dumnezeului tău;
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ne-am facut rai din cauza rautatii noastre. Am dat vointa noastra in mana satanei , ne-am facut rai de bunavoie , nu de sila . Nu ne-a silit nici luna la rau , nici zodiile , nici constelatiile cerului , ci rautatea noastra si voia noastra proprie , iar aceasta aduce munca vesnica ! .*( Multumesc userului Strajeru - Stan Petrica , pentru ajutorul acordat in descifrarea unor nelamuriri si in gasirea unor surse verificate )
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu cred in zodii/zodiac.Nu cred deloc ca niste stele iti ghicesc si iti influenteaza viata,viitorul.Singurii in care trebuie sa credem sunt Mantuitorul Iisus Hristos,Dumnezeu,Maica Domnului si Sfintii.Asa scrie in Sf.Scriptura si in scrierile Sf.Parinti si asa simt si eu.Ca Acestea chiar exista.Mi-au si demonstrat mie personal ca exista(prin anumite intamplari)Cred ca zodiacul,zodiile sunt chestii chinezaresti,vrajitoresti la fel cum sunt ghicitorii,vrajitorii etc.
Hristos este Calea,Adevarul si Viata.Nu uitati. |
|