![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa aflu un nr.de telefon al parintelui Filimon Picinis din Parohia Viersani -sat Carbunesti,jud.Gorj! Daca nu mobil,macar un fix al bisericii din sat sau ....alt numar unde sa pot vorbi cu parintele!
Eu am cautat pe google si nu am aflat nimic! :(( Va rog sa ma ajutati cu ceva informatii! Multumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
ai incercat www.paginialbe.ro ? e valabil numai ptr telefoane fixe.
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Silvimiha,cauti la informatii nr.de telefon,daca exista vreun nr.de telefon,pt.telefon fix bineinteles,formezi astfel prefixul de Gorj si apoi nr.931 si intrebi la Infos daca au vreun nr.de telefon al Parintelui,de la Biserica din sat,sau in alta Parohie sau Manastire, caci nu mai am de unde sa stiu eu asta.Eu asa procedez,de obicei,cand vreau sa aflu vreun nr.de telefon fix.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pt.amabilitatea de a raspunde...am sa incerc...sper sa-l gasesc pe parinte!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca mai aveti nevoie sunati-ma la 0350407668 (dupa ora 20:00) |
|
|||
|
|||
![]()
imi puteti sapune daca preotul Picinis a venit la vreunul dintre dumneavoasta pentru a va sfinti casa? Cum se procedeaza? Cat ar trebui sa-i dau?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rog sa imi raspunda un preot!! | Andreea002 | Morala Crestina | 5 | 30.12.2012 12:46:02 |
Caut un preot? | grgsc_mrs | Generalitati | 21 | 15.07.2011 14:00:37 |
Preot bețiv | Carmen FUNIERU | Preotul | 6 | 28.01.2011 20:37:37 |
Hirotonia intru arhiereu a Parintelui Arhim. Dr. Mihail Filimon | tanaseva | Intrebari utilizatori | 0 | 05.01.2011 19:01:35 |
PREOT | alexandra | Preotul | 24 | 20.01.2007 23:47:25 |
|