![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
a o gluma.. sarcasm chiar..
|
|
|||
|
|||
![]()
sa sti ca nu am spus cu rautate ... ci pentru ca imi esti simpatic...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu spun doar atat sa priveghem, si sa fim treji, ca nu stim ceasul in care Fiul Omului va venii... |
|
|||
|
|||
![]()
Bob imi place de tine ca macar nu scri ca esti ortodox! Sunt unii pe aici care se dau ortodocsi dar vin cu idei protestante( frate Danut nu fac referire la tine si la altii tu esti ortodox)! Dar te intreb la voi protestantii nu sunt zvonuri? Sau faceti ca pana acum cand spuneati ca membrii voi nu pacatuiesc si au inceput ortodocsii sa se convinga ca minteati de rupeati pamantul!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
scuza-ma dar parca sa fii ortodox inseamna sa pastrezi calea dreapta si sa nu te abati de la adevar... in fiinta ta si in atomii tai sa iubesti adevarul si doar adevarul, nu? ... daca incepi cu fabule si povesti, oare nu fariseu esti? ca drac este si fariseismul, si cine a mancat din aluatul fariseilor nu va "gusta" din painea vietii... noapte buna domnilor... Last edited by bob2909; 19.01.2011 at 22:03:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze (dar mi-am cam dat seama ca se putea intelege ca e vorba de tine si nu am luat masuri mai mult din graba). Da e adevarat ce zici dar trebuie sa-i explicam frumos. Imi cer scuze. Eu ma refer la altii care se dau ortodocsi dar intradevar se cam intelege ca ar fi vorba de tine. Si tu nu ai venit cu idei gresite din cate stiu doar la un moment dat ai zis ca sunt multe zvonuri printre ortodocsi. Doamne ajuta dar trebuie sa recunosti ca daca eu am gresit tu l-ai cam repezit ....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|